Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
És més fàcil escriure deu volums de principis filosòfics que posar en pràctica només un d'aquests principis.
Leon Tolstoi

Qui sóc jo?

Por Enric el 25 de November de 2006 en

Qui sóc?

Em dic Enric Sanchez Cusell, i escric www.enric.es

D’on sóc?

Sóc de Calella de la Costa, un poble del Maresme (Barcelona) molt agradable.

De quan sóc?

Del 29 de Setembre del 1990 que, mira per on, queia en dissabte.

Què estudio?

L’any passat vaig acabar la ESO i aquest any he començat primer de Batxillerat en modalitat de Tecnologia (Batxillerat Tecnològic). Els estudis sempre m’han anat força bé i, tot i que algú li pot semblar estrany, m’agrada. Les assignatures que faig són (ordenades aproximadament per ordre descendent de preferència).

 • Matemàtiques
 • Física
 • Dibuix Tècnic
 • Filosofia
 • Tecnologia Industrial
 • Català
 • Castellà
 • Anglès
 • Educació Física
 • Religió

On he estat?

No em puc considerar una persona que viatgi molt, però sobretot aquest estiu 2006 he viatjat força.

 • Itàlia – Pisa, Venècia, Florència, Lido i Bolonya. Viatge de fi de curs ESO 2006.
 • Alemanya – Karlsruhe, Stuttgart, Baden-Baden, Heidelberg, Ettlingen… (sud oest)
 • França – Al sud, a molts pobles petits per la Ruta dels Càtars: Montsegur, Foix
 • Cadaqués – (Girona, Catalunya, Espanya) – On viu una tia meva
 • Barcelona – És on visc! Bé, és aprop!
 • Madrid – Quan era petit, a un viatge cultural de museus amb la meva àvia i a la fira del SIMO del 2006 i del 2005.
 • València – Primer al casament d’un amic al 2005 i després a la Campus Party 2006.
 • Londres – Amb la meva família i un amic, per setmana santa del 2007
 • Escòcia – Fent una ruta pel costat del famosissím llac Ness i… no, no vaig veure el monstre!
 • I més… (actualitzaré pròximament)

Què m’agrada?

Pròximament…

Què he fet?

Pròximament…

Última actualització: 26 d’Abril de 2007 @ 19:28

Comentarios

 1. […] Què us creieu, que aquí només escriu l’Enric? No, no… Enric.es prèn vida cada 100 anys entrades. Doncs si, justament aquesta entrada és la 101, això vol dir que celebra que ja en tenim 100. I 241 comentaris, dels quals n’hi ha amb molta qualitat. I tot això, ben organitzat en 27 categories. A més, em posen decoracions de Nadal, quin luxe! […]

 2. No fas Electrotècnia? Jo també estic cursant 1r de Batxillerat tecnològic i en faig

 3. Que va, al meu institut no es fa, en canvi a un altre d’aquí si. Però.. tu fas AutoCAD? 😉

 4. No, què és?

 5. […] PD: L’ha escrit en Christian, el que té l’esmentada pàgina MaestrosdelWeb.com i ens vam conèixer a la Campus Party. Tots eren “web 2.0” . [IMATGE] D’esquerra a dreta: Mario, de Kratia.com (un buscador democràtic on els usuaris decideixen què és important); Jo, l’Enric, d’Enric.es; l’Albert (un company); en Christian, de MaestrosdelWeb.com; en Ferran de http://www.com.es; i en Roberto de iamroberto.com (que vam retrobar al SIMO 2006); el que no surt a la foto és qui la feia, en Pixel (al mig de la foto), de PixelYDixel.com (en parla) 3 comentarios + […]

 6. Suposo que voldrás fer informática pel que he deduït, o alguna cosa semblant. Ja t’ho regalo! jajaja (jo estic a 3r d’enginyeria superior informàtica a la UPC)

 7. Primer de tot, gràcies per visitar-me! No sabia que fóssis català. Ah sí? Bé, més aviat alguna cosa semblant. M’agradaria estudiar Matemàtiques a, de moment també, la UPC.

  El que passa és que la informàtica m’interessa, i m’ha interessat, però en principi no com a estudis. Per què dius “ja t’ho regalo”? :p

 8. Doncs perquè a la UPC et donen MOLT pel c**, jeje. I respete al que dius de la informàtica no pateixis, hi ha tanta part de matemàtiques a informàtica que la majoria de matemàtics es dediquen a robar-nos la feina quan acaben la carrera xD

 9. Ei!

  Ufs, doncs aviso que a la UPC els matemàtics i els informàtics tenen una relació amor-odi en plan Fairy Villarriba y Villabajo.

  Jo també estic acabant 3r any d’enginyeria informàtica i com bé diuen més a dalt, tela. I lo de l’intrusisme és massa cert.

  Vinga jan, salut!!

  PD: ¿Calella? ¿Golden Gloves? ¿Revels Music Bar? ¿Sports 333? ¿Guiris Guarrilles?
  Qué petit és el món…xd

 10. DeathMetal, ets de Calella o d’aquí aprop? Sí, muahaha, Golden Gloves i Revels :-D. La relació amor-odi, concretament… com va?

 11. Yo doy ese mismo bachillerato y no doy ni tecnología industrial ni dibujo técnico; a cambio doy informática y biología…

 12. Un nou ‘On he estat?’ –> ESCÒCIA! 😀

 13. Merci Anna Rosich, ja està afegit!

Añade tu opinión

*

*