Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La ciència són fets; de la mateixa manera que les cases estan fetes de pedres, la ciència està feta de fets; però un munt de pedres no és una casa i una col·lecció de fets no és necessàriament ciència.
Henri Poincaré

Poesia catalana

Por Enric el 05 de June de 2007 en

Per estudiar per l’examen final de Català del dijous hem decidit enviar-nos els treballs de literatura. Aquí estan, per ordre com els he rebut.

Per guardar-los, si no va fent un clic normal, botó dret sobre l’enllaç i guardar destino como. Després has de deixar un comentari, sinó vindrà un monstre immens avui a les 12 de la nit i et menjarà a tu i a qui més estimis!

Tothom hauria d’enviar el seu treball, sinó s’hauran de fer fotocòpies o potser algun poema no el tindrem explicat. De totes maneres, en teoria tenim els apunts, no?

A tall de curiositat, heu vist que A les Universitats els professors pengen els apunts a Internet?

Comentarios

 1. Gracieees!!!!! 🙂

 2. MOLTES GRACIES ENRIC!!!!!!
  has fet un gran esforç per els teus companys jaajja

 3. val la pena tenir un company com aket
  jajaja

 4. Muahahaha, molta sort en l’estudi. Demà tothom a preguntar dubtes a classe, eh!

 5. et poso un comentari pq no vui q em vingui el monstre..
  ajajajaaj

 6. Bona feina Enric xD. Com que un moment! jo el vull iaaa!!!(wnu va, et perdonu perque el que falta es el nostre i ja el tinc!)
  Apa merci per tot! sayonara!!!

 7. mrsii^^

Añade tu opinión

*

*