Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La geometría és l'art de pensar bé, i dibuixar malament.
Poincaré

Coses per fer

Por Enric el 07 de October de 2006 en

Com que la meva memòria no és infinita, ni la de les notes del meu mòbil tampoc, creo aquesta pàgina per escriure coses que haig de fer a llarg plaç, no sé com acabarà però ha començat de debò. Les aniré tatxant quan estiguin completes.

Al blog

 1. Acabar d’escriure sobre les vacances de l’estiu 2006, tal com vaig prometre.

Llibres

 1. Llegir “Men of Mathematics“, d’Eric Temple Bell en anglès (veure pàgina aleatoria)

Estudis importants

 1. first certificateTreurem el First Certificate de la Universitat de Cambridge. Fet, amb una B: Reading: Borderline, Writing, Use of English, Speaking, Listening: Good-Excellent.
 2. Treurem el MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer.

Cursos i ampliacions de coneixements

 1. Aprendre lògica
 2. Aprendre combinatòria (1,2)
 3. Trobar algun curs que m’interessi realitzar al CDWeb de Xtec (Realitzant: D122)

Comentarios

 1. A filo estem fent lògica!:P m’encanta ^^

 2. Grrr… t’envejo. Crec que nosaltres no en farem, n’em parlat però superficialment. I… no sé d’on treure temps per llegir-ho.

 3. Bon dia, m’aborria i com que encara no mas ficat l’streps on fire (o com es digui!!) ni el stepmania a la web dons se ma acudit deixar un comentari a “coses per fer” perquè t’en enrecordesis.

  Be, ja aniria esent hora de que acavesis el maleit post de les vacances DE L’ANY PASSAT!! El demès… crec que les ampliacions de coneixements no an avançat gaire… i el first ja l’has fet (falta veure si el pasem xD).

  Apa noi fica allo jaaaa k sino m’aburreixu i aveure si postejes mes i et revises les seccions rares de la web k estan una mica deixades!

  Doncs bè, aixo es tot. Bon cap de setmana!

Añade tu opinión

*

*