Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
e^(pi*i)+1=0
Euler

Feliç any nou, 2008!

Por Enric el 04 de January de 2008 en Uncategorized

Ja vaig felicitar-vos totes les festes fa poc, però ara, aquest any nou mereix també ser felicitat, encara que sigui una mica tard.

Comentarios

  1. 08 pròsperu Enric!.

  2. Bon any nou Henrik!

  3. Bon any, Enric i que continui la teva curiositat per tot, la vida està plena de possibilitats i de reptes: jo enfilo la meva última etapa: enguany faré 62, no està mal.

    endevant i molta sort!

Añade tu opinión

*

*