Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

Frase: Viva la relativity!

Por Enric el 28 de December de 2007 en Uncategorized

Una frase que em va semblar graciosa que semblava que intentés criticar la idea de que tot és relatiu donant-li encara més la raó.

Home… tots és relatiu però fins a un cert punt.

Anònima

Si dius que tot és relatiu fins a un cert punt intentant dir que no tot és relatiu, estàs relativitzant la relativitat i, per tant, donant-li la raó, no? (qui hagi entès aquesta frase a la primera està obligat a deixar un comentari).

<!--enpts--><!--enpte-->

Comentarios

 1. Ei Enric!
  Doncs la previa no em va anar tant bé com a tu.. :P, Felicitats!. No va caure en uns dies en que hi pogués dedicar moltes hores, tot i que la profesora de mates em felicites pel resultat…
  I pel que fa a les olimpiades, vem rebre un correu 2 dies abans i amb un amic que també estava interesat en vem fer alguns, però per anari ens haviam de saltar clases i teniem poques posiblitats de guanyar per la poca preparació i falta de base de dibuix tècnic per exemple.

  Ara toca tornar a esperar al cangur. A veure com va!
  😉

 2. Però si tot és relatiu, el concepte de relatiu també ho és, per tant la relativitat absoluta no existeix, no?
  A més, m’atreviria a dir que la persona que ho va dir no pensava en que la relativitat fos relativa, i per tant té certa raó en dir que “tots és relatiu però fins a un cert punt”, ja que per a ella el concepte de relativitat no és relatiu.

 3. Aquest text el vaig desxifrar d’un comentari d’un fotolog. No creieu ara que és una gran autora!
  Si, també es pot entendre com tot és relatiu excepte la relativitat. Curiós si més no. Bones festes!

 4. És tan irracional com l’escepticisme radical. Diuen que res no existeix i que res és absolutament cert. Com és doncs que s’atreveixen a afirmar aquestes afirmacions?

 5. Home, estic obligat a escriure un comentari… fins a un cert punt 😉

 6. Home, estic obligat a escriure un comentari… fins a un cert punt

Añade tu opinión

*

*