Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques no mentixen, el que hi ha son molts matemàtics mentiders.
Henry David Thoreau

Bon Nadal i bones festes 2007!

Por Enric el 24 de December de 2007 en Uncategorized

Primer de tot, s’ha de destacar que demà és festa oficial i després, la religiosa que va molt lligada. Avui ja és 24 de Desembre i demà el gran dia!

No sé a vosaltres, però a mi sentir villancicos nadales m’alegra el dia, excepte aquell que fa una setmana Renfe posa al tren, que sona molt més fort que la música clàssica que posen normalment, i és repelent quan ja ha sonat 10 vegades en un Calella-Barcelona.

Demà, amb regals o sense, la gent està a casa amb la família, és un dels moments de l’any que tothom espera perquè, sigui pels motius que sigui, apareix felicitat de tot arreu. Per Nadal tothom és amable, i si vas amb un gorro vermell i blanc pel carrer, enlloc de mirar-te malament la gent et somriu!

<!--enpts--><!--enpte-->

Desitjo que tots i cadascun de vosaltres gaudiu d’aquestes festes, ja siguieu creients o no, perquè ja que existeix la festivitat, aprofitem-la!

Bones festes i feliç any nou a toots!

El 25 de Desembre, fum fum fum

Aquesta cançó em recorda l’inici de totes les classe dels dos últims dies d’escola, no sé què ens va agafar, però la cantàvem contínuament… Ostres, i fins i tot una nadala per aquells dos que es barallen.

Comentarios

  1. Bones Festes, fum , fum, fummmmmm!

  2. Bones Festes Henrikuuum!! 😉

  3. Que passis unes molt bones festes Enric! ^^ i bon any nou també, encara que quedin uns quants dies! 😛

  4. Bones Enric,
    Amb un company, estem creant un forum on posar informació, noticies i debatre diferents temes sobre Calella. Hem adjuntat la teva adreça si no et fa res. Si tens algun problema, avisa i treure’m l’enllaç. La pagina és http://calella.mforos.com/.

    Bones festes

  5. […] vaig felicitar-vos totes les festes fa poc, però ara, aquest any nou mereix també ser felicitat, encara que sigui una mica tard. […]

Añade tu opinión

*

*