Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
e^(pi*i)+1=0
Euler

I quedada de blocaires de Calella

Por Enric el 16 de December de 2007 en Uncategorized

Ahir, 15 de Desembre, es va celebrar la primera quedada de blocaires de Calella organitzada per un insaciable addicte a les escales: en vilapou. Perquè es vegi que Calella no ha quedat endarrerida amb aquest tema que últimament està tant de moda, s’han trobat 18 bloggers! Llàstima que per problemes d’anonimat o per diferentes feines molts no hagin pogut venir. Total, que al final vam ser 7 persones, i els tres partits polítics majoritaris de Calella (i val a dir que els únics amb blog) van tenir representació:

Val a dir que, de blocs, més aviat, poc. El que es va dir va ser la mar d’interessant. Propostes sobre què fer amb els comentaristes anònims, què pot i què no pot escriure un polític al blog?

<!--enpts--><!--enpte-->

Foto feta per un tal Albert i una tal Sònia

La senyera

Seré un pesat, perquè aquest tema el veig a tot arreu, però per part meva, serà l’última discusió que tindré, ja que ahir va ocupar força temps del sopar.

Amb el pessebre inaugurat i, tot s’ha de dir, la senyera al balcó de l’ajuntament (només per festes), es va poder discutir aquest tema que, a mi em sembla, ha passat a ser una maleïda picabaralla de criatures. Què més dóna si hi ha la senyera o si no hi ha cap símbol al balcó de l’ajuntament? Com bé va dir en Saül, si ens preocupem per això, serà que la resta va molt bé, no? Són necessaris? És a dir, per culpa de quatre ciutadans els estem mantinguent ocupats amb temes que, almenys a mi, com a menor però també ciutadà de Calella, me la porten […] no em semblen primordials. M’ho inclino una mica cap a casa, però si no fos per el CAJ, que organitza activitats puntualment i no hi ha molta gent, què poden fer els joves a Calella, ara? Anar als gronxadors del passeig de mar?

És igual, no cal retreure res, però ben segur que hi ha més preocupacions que de quin color han de ser les robes punxades en aquells pals. Quin és el problema, que aquella de 3 ratlles i dos colors representa una Espanya arrugada, decadent de quan jo no havia ni nascut, i que la senyera sola deixa de banda el país? Polítics, això no és per vosaltres, és per la gent que no calla. Pengeu-vos la bandera de Finlàndia si voleu a casa, però deixeu en pau l’Ajuntament, que facin el que vulguin. Pengin la que pengin (no m’inclino cap a l’actual postura de cap dels partits) viurem millor o pitjor? No. [imatge]

Ca la Nuri va ser el lloc, i esperem que es torni a repetir aviat. Vaig aprendre força coses i em vaig posar més o menys al dia de què passava a la política catalana, i el millor és que hi havia punts de vista de tot tipus. Gent, que tot just m’estic formant!

Per la pròxima hem de saber l’ofici de Carrasclet61 i el nom propi del gran barrufet com a mínim!.

Comentarios

 1. Enric!!

  m’encanta que hagis anat al sopar dels blocaires!!

  Espero que fessis pressió als polítics sobre la situació dels joves a Calella… i gràcies pel comentari sobre el CAJ.

  De mica en mica, anirem millorant la situació… sobretot gràcies a joves amb empenta com tu!

  Ens veiem el divendres!!

 2. Gràcies al blocaire calellenc vilapou t’he conegut. T’afegeixo als meus enllaços, concretament a “maduixes calellenques”.
  Bones festes!.
  Jordi.

  PD. Quan tingui un moment de “freehand” canvio la teva suggerència en el núvol d’etiquetes ;).

 3. Vaya panda que us vau ajuntar, no?

  Home, al CAU també fem força coses no?

  No estaves una mica acollonit entre tant “politiqueo”?
  A Calella no hi han blogs que no siguin de polítics?
  Doncs espero que us ho hageu passat molt be.

 4. Sí, clar que es fan coses Carles. El que passa és que quan dic joves em refereixo a gent de l’edat de pioners-trucs que és molt díficil que de cop s’hi apuntin. A més, tot i que suposem que tots els joves de Calella anéssin al cau, aquest és de 4 a 6 el dissabte. I la resta d’hores? Però això no era el tema del post.

  Em va fer cosa anar-hi al principi, però em van cuidar bé 😛

  Sí, de fet molts dels que no van poder venir no eren polítics, però alguns volien mantenir l’anonimat. El teu cosí, etc… De mica mica en van sorgint…

  Gràcies!

 5. Això es un sopar de Blocaires o de politics?

  Se que existeixen mes blocaires a Calella, i que jo sapiga no hi varen anar a aquest sopar. N’hi ha que escriuen sobre art, arquitectura, informàtics i filosofia.

  Veig que no heu investigat gaire la Catosfera, o potser es que no us interesaven aquests altres.

 6. Joan si els coneixes i ens pots dir que són serà un plaer contactar amb ells i convidar-los a venir a la següent trobada.

  Gràcies per tot. I jo no sóc polític.

Añade tu opinión

*

*