Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Pel·lícula: REC

Por Enric el 09 de December de 2007 en Uncategorized

Entre altres coses, he aprofitat aquest pont per anar al cine, un dels meus hobbies que moltes vegades no puc portar a terme perquè no tinc gaire temps.

És realment una peli que fa passar moltíssima por, estàs patint constantment i és completament imprevisible, a més de tenir un final sorprenent.

Segons he vist a les rodes de premsa (una, dues i tres) els directors Paco Plaza i Jaume Balagueró van procurar crear una espècie de joc de rol on els actors anéssin descobrint el que es trobaven i reaccionéssin per ells mateixos. L’accentuació del sentit de la improvització dóna un toc a primera vista de pel·lícula gravada de qualsevol manera.

Los actores sabían como empezaba la escena y como tenía que acabar.
“Tenéis que llegar al tercer piso”, pero no sabían lo que había en el segundo. […] Era una especie de gincana para ellos.

Paco Plaza

Cuando digamos acción nunca pararemos, pase lo que pase, porque en la realidad no se para. […] No cortaremos nunca, si alguien se cae, lo sentimos mucho. […] Que se levante y que siga, cojeando o como sea. Nunca se parará, pase lo que pase. […] Si una cámara se estropea o se golpea habrá que seguir grabando porque la situación seguirá.

Jaume Balagueró

<!--enpts--><!--enpte-->

Póster de la pel·lícula REC

L’obra ha quedat envoltada de premis de sitges:  Millor director, Millor actriu, Menció especial, Premi del públic a millor pel·lícula i Premi de la Crítica Jose Luis Guarner.

No he vist l’antiga pel·lícula “La Bruja” on tot es graba amb una càmara que porta un dels personatges, però pel que conec d’ella teòricament i per haver vist també Resident Evil, m’ha sembla que REC és una barreja de La Bruja amb Resident Evil, però qui vulgui jutjar-ho que la vagi a veure, que serà un plaer parlar-ne. L’argument em va semblar que no era el més important, si no despertar una sensació, i per això no en faré una sinopsi.

És molt important que si algú té problemes de cor no la miri, caga i els ensurts són realment en els moments menys esperats, encara que intentis esperar-los. I quant’adones d’això al principi no pares de patir fins pocs segons abans dels crèdits.

YouTube Preview Image

Trailer [REC]

YouTube Preview Image

Reaccions del públic [REC]

Comentarios

 1. Jo també l’he vista aquest pont, però el final no m’ha agradat gens.

  És una pel·li de por, però té els seus moments que fan riure al públic (els xinesos o l’home vell argentí).

  Promet una segona part…

 2. Una segona part probablement ho destrossaria tot. A més, tu que l’has vist, no vull fer spoiler per això t’ho dic així. Com se t’ocurreix que podria continuar? Vull dir per exemple… quines accions, o quins personatges?

  Pobre argentí! Oops, spoiler again!

 3. Doncs enric, sento com per variar no estar d’acord amb tu.
  La pelicula em va semblar realment previsible, de fet el final estava cantat.
  Ho sento pero m’esperava bastant mes.

  Ah, i de por mes aviat poca, nomes sustos previsibles, res de terror psicologic ni inteligent, senzillament pujada de so i cosa lletja que surt de cop.

  Te una retirada cutre a Zombie den Romero o pers els mes joves la de 28 dias (que son clavades) la de la bruja de blair (una altra castanya de pelicula)

  Jo no em gastava els duros del cine la veritat per molt que tothom en parli, no us perdeu res.

Añade tu opinión

*

*