Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

Setmana d’exàmens – 1r trimestre 2n

Por Enric el 26 de November de 2007 en Uncategorized

Sí, a mi també em toca. No sé què passa però tothom ha acabat la setmana d’exàmens, per fi estan tranquils, etc… Doncs a mi em toca començar dijous, fins dimecres que ve. Esperem que vagin bé, sort que nosaltres quan fem exàmens trimestrals no hem d’anar a classe normalment. A fer els exàmens de 1h 30min cadascun i cap a casa, a estudiar per l’endemà.

El calendari que m’ha tocat està força bé, han combinat les més dures o d’estudiar més amb les pràctiques o que, personalment, tinc més per mà.

 • Dijous – català i dibuix tècnic
 • Divendres – castellà i matemàtiques
 • Dilluns – Història
 • Dimarts – Filosofia i Física
 • Dimecres – Anglès i Tecnologia Industrial

A tope aquests dies, i a veure si repasso alguna cosa aquests primers dies de la setmana, mentre no tinc res.

No és cap sorpresa avisar que no publicaré res al blog durant aquest període. Sort que després tenim un pont més o menys llarg. Igualment, haig d’admetre que tinc una molt baixa freqüència de publicació.

Havia vist algun exàmen en conya per internet, però avui he trobat aquest. És d’energies de física. M’agradaria conèixer una de les persones que s’atreveix a escriure això. Impresionant:

<!--enpts--><!--enpte-->

El objeto nunca llega porque hay un elefant en el camino 

Comentarios

 1. Bueno, jo d’aquí una horeta i poc començo el de Tecnologia, després el de Castellà, i lliure!!!! Jo tampoc faig classe, però els meus exàmens duren un parell d’hores…!

  Bé, molta sort Enric! (Tot i que no es tracta de sort, això d’aprovar els exèmns…)

 2. Jo també estic d’exàmens…he fet Mates, Castellà i Mecànica, i només em queda Català, Anglès, Filosofia, Història, Tecnologia, un altre de Mates i Física…Jajaja!

  Helena, tens raó quan dius que no depèn de la sort..però és l’únic que podem fer! Sort Enric.

 3. Quin fart de plorar que us feu tots! Ja us arribarà el moment que patireu de debò.
  Jo de moment no n’he fet cap però tot arriba…

 4. Deixa que ens queixem 😛 Per nosaltres ara això és el “més dur” que hem patit. Ja està superat el primer dia. Demà Castellà i Mates, uh…

 5. ¡Qué cachondo el tío! 😛
  Cuando me salen bien los examenes si que hago cosas así, pero no que interfieran en las respuestas, claro está… Concretamente en uno de tecnología industrial en el que se mostraba el esquema de los componentes de una central nuclear, dibujé de fondo unos pajaritos, y sobre las torres de alta tensión un par más con el mensaje “pájaros que morirán escaldados al abrir las alas por cerrar el circuito”.

  😉 Hay que tomarse con humor estas cosas…

 6. Quina sort que teniu eeeh! xD i jo que m’haig d’aguantar anant cada dia a classe fins a les 14:30 i després tornar de 16:00 o a les 15:30 per fer els exàmens de dues hores… ¬¬’ i encara em queden dues setmanes iguals -.-‘
  (En el fons si al bisbe és tot més “difícil” és per això, perquè no et “regalen” temps per estudiar)

  Molta sooort 🙂
  Ba Bye!

 7. Sort als teus exàmens. Encantat de tornar a trovar-te.

  Salutacions.

 8. Hola Enric.
  Per un tema de blogs calellencs necessitaria un email teu. Gràcies.
  vilapou@gmail.com

Añade tu opinión

*

*