Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
e^(pi*i)+1=0
Euler

Concert Sonata Arctica – Barcelona

Por Enric el 18 de November de 2007 en Uncategorized

Ahir, 17 de Novembre, a la sala Razmatazz 1 de Barcelona hi va haver un concert de Ride the Sky, Epica i Sonata Arctica.

Actualització: Fotos Concert Sonata Arctica 2007

Algunes fotos de la gent que va anar al concert ja estan pujades. Més endavant fotos propiament del concert!

S’havia de fer a la sala Razmatazz 2, però es veu que es van esgotar les entrades i es va aplaçar a Razmatazz 1 (l’antic Celeste), que és la sala més gran. L’Albert i jo vam començar a fer cua a les 3 de la tarda, aprofitant que ja estavem a Barcelona des del matí, esperant a que obrissin a les 7 per començar el concert a les 7:30. Van arribar uns quants a les 5.45 i la última noia quan només quedava un quart d’hora. Però no va passar res, va valdre la pena.

<!--enpts--><!--enpte-->

Ride the sky va informar-nos que era la primera vegada que venia a Espanya i va estar tocant només mitja hora. No eren pas dolents, però la majoria no havia anat allà per ells.

Després Epica, un grup força més important pel qual alguna gent hi havia anat exclusivament. Vam veure en directe la famosa Simone Simons, la peça clau del grup, tot i que alguns deien que desafinava. Va tenir potència el grup.

Finalment… l’estrella de la família! Sonata Arctica. La setlist va estar molt ben escollida, i Tony Kakko (el cantant) va aconseguir establir una bona relació amb el públic. Ens va dividir en tres sectors, i va assignar un so de bateria a cadascun. Fent veure que tocava la bateria, anava combinant els sons que el públic feia amb la boca fins aconseguir tocar “We will rock you“, la qual tot el grup va seguir tocant. Una anada d’olla que ens va sorprendre a tots. Deixo la setlist (o tracklist) que van tocar i un exemple, per qui no coneixi el grup. Heu vist alguna vegada l’instrument característic de Sonata Arctica? El teclat, tocat per en Henrik, força curiós.

La llista de cançons, ampliada i ordenada per l’Albert, l’altre víctima de les llargues cues pre-concertianes.

 1. In Black And White
 2. Paid In Full
 3. Victoria’s Secret
 4. Broken
 5. 8th Commandment
 6. Tallulah
 7. FullMoon
 8. Caleb
 9. Black Sheep
 10. It Won’t Fade
 11. Gravenimage
 12. San Sebastian
 13. My Land
 14. Don’t Say A Word
 15. The Cage
 16. Vodka Song

YouTube Preview Image

Paid in Full (cançó) – Unia (àlbum) – Sonata Arctica (grup)

Va acabar força aviat, no eren ni les 12. Però això va permetre’ns a alguns passar-nos un moment pel Gegant’s Rock de Calella. Si t’has de conformar amb això està bé, però tenint en compte que tornavem d’un concert d’un dels nostres grups preferits, tot ens sonava a fluix. A les 2 ja erem a casa tots, no podiem més.

Comentarios

 1. Enric.es RELOADED!!!! yeah xD.

  Be, sobre el concert de Sonata… Va se la hostia! (o “amazing” com li diuen els anglesos). Molt currat el setlist i la veritat es que van tocar molt bè. A passar de les dubtes que alguns fans tenien, el nou guitarrista ho fa fer genial. Com diu en herik: va valdre la pena fer la cua.

  Dons vinga, avera si reneix amb força el blog!! Good luck! 😉

 2. eh, a veure si els del concert deixeu algun comentari més!

  L’Anna ja m’ha passat algunes fotos, les quals penjo en exclusiva. Fotos concert Sonata Arctica 11-2007. No hi són totes, però sí la majoria de les de grup, etc…

 3. helow, la vritat és que el concert va ser increible , l’ambient va star molt bé( no van haver-hi merders ni res, al contrari bon rotllo ). A cada cançó tothom cantan a saco ( jo sense saber lletres de bastantes cançons) però increible! em va encantar.
  lo de la bateria amb el públic va estar molt bé , semblava bon tiu en Tony jeje.
  En fi …vaig invertir molt bé els _ _€ de l’entrada 😉

  pd : la cançó més guapa per mi ” Full moon” ( és la que em sabia millor xD)

 4. hola a todos los usuarios de windows messenger
  les manda saludos su amigo incodicional radmusic

 5. enriiiiiiiic 😀

  doncs sii, el concert geeenial 😛 he posat una mini crònica al fotolog! xD
  òscar, jo tmpoc em sabia les cançons! jajaja m’hagués agradat k toquéssin SHY!! però ja em pensava que no la tocarien pas 🙁 haurem de tornar a anar a un concert seu aviam si la canten! jajaja 😀 i així jo potser emsabía una miiiiiiiiica més les cançons xD

  bée, ara us enviaré les fotos! per fi noo?? jajaja tmpoc és que es vegin gaire bé… (borroses i tal :S) però sempre fa gràcia tenir-les 😛

  fins dma al k1 enric!

  (K)

 6. Se us veu molt contents del concertillu.
  M’alegro de que us annes tot tant be.
  Jo ahir Marilyn Manson i Turbonegro.
  En Mr. Manson es un espectacle que s’ha de veure almenys una vegada a la vida, realment impresionant.
  Ah, i m’alegro enric que tornis a tenir el blog on-line… (a qui acullonaria jo sinó?)

 7. hola!! ^^ si, eramos los del megafono jajajaja pero desde navarra solo viajé yo, ellos 2 son de barcelona. fue genial la verdad. un dia estupendo. sonata foreveeeer

Añade tu opinión

*

*