Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quin podem afegir ... que no s'hagi dit ja ... o que si s'hagi dit ...
Les Luthiers

Anunci El País: Voler comprendre

Por Enric el 09 de October de 2007 en Uncategorized

El País, pioner en publicar el diari per internet i oferir tot tipus de serveis per als internautes ha llençat un anunci que m’ha atret força. Jo l’he vist en català, i m’ha sonat molt potent, però al youtube només estava en castellà:

YouTube Preview Image

Anuncio El País – Querer comprender

També em vaig fixar en un cartell publicitari dels que es posen a les parades de busos de Barcelona on La Vanguardia reivindica que és completament lliure i no està influenciada. Sembla que el diari PÚBLICO, del que parlava en Reca fa uns dies, els està fent posar les piles. Només val 0.50 € i ens ofereix temàtica molt més diversa i opinions molt més lliures.
La veritat és que porto uns dies amb examens i no paro, a més que durant el cap de setmana vaig estar de fires per Barcelona! El SONIMAGFOTO per exemple.

Comentarios

 1. Que curiós que el diari Público que anomenes valgui només 1/2€, jo pensava que els diaris tenien com a preu establert 1€ de dilluns a dissabte i 2€ el diumenge. De fet, tant el Punt, com l’Avui, com La Vanguardia -és a dir, els diaris que de tant en tant fullejo-, com el diari local de la meva ciutat valen tots 1€ els dies de cada dia i 2€ els diumenges.

  Pensant-ho bé, potser és un pacte entre diaris que no té validesa legal, però tot i així m’estranya que surti un diari que valgui diferent dels altres.

  Per cert, a veure si parles del Teens&Blogs, que ja em vaig quedar amb les ganes d’anar-hi i com a mínim m’agradaria saber què tal va ser.

 2. Ei Enric! Osti, jo quan he vist l’anunci aquest migdia a la televisió també he pensat en posar-ne alguna part al blog, algun tros del “discurs” o “pluja de conceptes” que fa. De fet, no descarto extreure’n alguna. Però al final m’ha decebut que l’anunci es tractés d’un diari, esperava alguna cosa que el fes més especial, no sé, un cotxe o alguna cosa així…

  Tu l’has llegit, el PUBLICO? Jo només la versió digital, està força bé tot i que els redactors…fan servir expressions que a mi em sembla (i dic em sembla, perquè el castellà no és el meu fort…) que no són correctes…

  Salutacions!

 3. Jo també vaig estar al Sonimagfoto, llàstima de no saber-ho, que si no, haguessim pogut quedar allà alguna estona!

Añade tu opinión

*

*