Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
És més fàcil escriure deu volums de principis filosòfics que posar en pràctica només un d'aquests principis.
Leon Tolstoi

El 29 de setembre faig 17 anys

Por Enric el 27 de September de 2007 en Uncategorized

Quin dia és l’aniversari de l’Enric? Demà passat, és a dir el 29 de Setembre. Si ja ho vaig dir fa un any: “El 29 de setembre és el meu aniversari“.

Ho vaig avisar fa uns quants dies quan avisava de que “Enric.es fa 1 any i 200 entrades” , però per fi està a punt d’arribar. Faig 17 anys, cosa que no repercuteix directament en res, com sí que ho farien els 18, però que fan il·lusió.

pastis-aniversari.JPG

Justament coincideix amb el dia que hi ha el Teens & Blogs (una quedada de joves amb blog que viuen al voltant de Barcelona) a la que assisteixo, però per la nit ja seré a Calella per poder estar amb els amics i amigues! Clar que sí!

I igual que l’any passat, justament avui dia 27 de Setembre Google celebra el seu aniversari: Avui Google fa 9 anys!

google_9th_birthday.gif

Comentarios

 1. felicitats desde Castelló d’un tocayo..!!!

 2. Casi casi 😛 però encara no et felicito! jeje esperem-nos a demààà eeeeh!!! 😀 Apa, bona niiiiit! i sort en tot, petons!

 3. enriiiiic!

  primer de tot, FELICES VIGILIES!!! 😀 😀 😀
  2n, que vagi mb dma això dels blogs! i a la nit… ^^ ueueuee
  3r, quan he vist el super logo de google del 9è aniversari no he captat que aquest ‘simbol infiltrat’ era un 9.. xD (ja saps, sóc sociala… jajaja)
  4t, enric, que han tancat lanonim lliureeeee!! 🙁
  i 5è… ens veiem demàaaaaa!!! 10.30 al pati ^^ k guai, k guaaai

  petooons(K)

 4. Ei, un altre Enric! Encantat, Enric!

  I tant, ens veiem demà gent!
  Esperem que a la quedada dels blogs al final hi vagi molta gent (cosa que malauradament cada vegada sembla més difícil)!

  Ja sé lo de l’anonim_lliure, ja… Ja vaig parlar amb qui ho va fer, però és el que hi ha. A veure quan algú s’anima a crear-ne un altre fotolog anònim!

 5. Eis! 🙂

  Felicitatss!

  Només te’n queda un, pels divuit, jaja!

  Vagibéé

 6. Felicitats Freak

 7. Per molts anys, Enric!

  Com ha anat el Teens&Blogs?

 8. Felicitats repetides!
  Una bona Teens&Blogs, això s’ha de repetir!
  Ale, salut i que vagi bé la celebració!

 9. Enric! Sentint-ho molt no vaig poder assistir al Teens…ni tampoc havia vist el missatge que m’havies enviat, ja que tot el divendres i dissabte vaig estar fora..(els posts publicats ho vaig encarregar a un amic).

  I felicitats enraderides, que ja et dic, no he tocat l’ordinador fins avui!

 10. Per cert, ja seria hora d’anar canviant la caixeta de Benvingut a enric.es amb la teva edat real, no?
  Si es que ets un desmanegat!
  I recorda: Entre tots ho podem fer tot!

 11. Gràcies als i les que m’heu felicitat! Vaig estar molt bé el dia del meu aniversari! M’ho vaig passar genial.

  Helena, al Teens&Blogs vam ser només 5 dels suposats 11 que haviem de ser, però ens les vam apanyar per poder anar dinar, xerrar de temes, bé.. com descriure-ho, blogs, internet, tecnologia, treball-de-recerca-d’en-Reca, etc… Vam descobrir, per exemple, que l’Oriol s’aprèn els codis dels videos de Youtube de memòria, vam fer algun cub de Rubik, en Reca va intentar fer un video-tutorial en català de com fer el cub de Rubik, etc… La veritat és que em va semblar incomplet sobretot pel que fa a que erem pocs. D’acord que vam estar tranquils, però em va saber greu que molta gent acabés sense venir, inclosa tu, clar. Evidentment farem una repetició, qui tingui alguna proposta que ho publiqui o ho faci saber!

  Carles ja està canviat! Ja era hora, de fet tenia el 15 tatxat des de fa temps.

 12. Oh, quina ràbia em va fer no poder assistir-hi!! Bé, suposo que ara durant el curs serà més difícil de fer-ne alguna, però a la pròxima m’asseguro de poguer-hi assistir 100% abans de dir ‘aquest dia em va bé’!

 13. Felicitats Enric!

  Només et paso 44.

Añade tu opinión

*

*