Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Hi ha alguna cosa més important que la lògica: la imaginació.
Alfred Hitchcock

Enric.es fa un any i 200 entrades

Por Enric el 16 de September de 2007 en Uncategorized

La notícia important és que Enric.es fa un any, però a més, casualment aquesta és l’entrada del blog nombre 200 (això explica la baixa freqüència d’escriure entrades al blog durant aquest mes!).

 • Entrades: 200
 • Comentaris: 792
 • Categories: 31
diari-enric-es-1-any.jpg
Un famós diari fent-se ressò de la notícia (evidentment està trucada)

El 9 de Desembre del 2006 Enric.es complia 100 entrades, ho recordeu? M’he fixat que ara he tardat molt més a arribar a les cent següents, però és que al Novembre del 2006 vaig escriure més de 50 entrades, i això va ajudar a augmentar molt ràpidament.

I ja que estem en època de celebracions, tot i que sé que no ve al cas, m’agradaria recordar que el 29 de Setembre és el meu aniversari, tot i que probablement ho torni a recordar!

Moltes felicitats!

Comentarios

 1. Doncs felicitats al teu bloc! Jo amb l’anterior vaig fer-ne quasi 3, però vaig decidir canviar d’aires amb l’Entre cafeina i tic-tacs…!

 2. Felicitats! i molt de gust per haver-te ciberconegut.

  Espero que continuis. Endevant!

 3. Apa, ja entenc perquè has baixat el ritme d’entrades a l’estiu, t’ho has fet venir bé per celebrar les 200 entrades i el primer any a la vegada.

  Felicitats, ja pots bufar l’espelma:
  __ ¡ __
  _|_____|_

  A la una, a les dues, a les tres… Per molts anys!

  Salut!

  PD: Sí, el pastís no és molt apetitós, però segur que mai has bufat les espelmes d’un pastís virtual.

 4. El pastís era bonic, però no m’ha guardat els espais, quina ràbia.

 5. enriic (i enric.es) felicitats!! 😀
  uaaala, al principi m’he pensat que lu del diari era de veritat jajaja he flipaaat
  bé, doncs me n’alegru molt de que enric.es vagi evolucionant i fent-se gran ^^

  per molts aaaaaaaaaanys(K)

 6. Si si, doncs quan segueixis a aquest ritme el any que be en celebraras com a molt 250 entrades.
  Vago!, que ets un gos!
  Petons

 7. Ja han passat alguns dies (demà ja és dia 20…), però t’ho dic igualment:
  -Felicitaaats Enric! A seguir endavant!
  (M’ha molat lo del diari :P)

  Vinga, doncs sayounara i sort!

 8. Ho sento molt, pero he tancat el teu fotolog d’anonims pq hi ha gent q l’utilitza x insultar a altra gent i a sobre no diu ki es.

  em sap greu.

 9. Darkdragoon l’has fet tu? carai, carai! Tranquil, jo m’imagino els espais i tinc en compte l’intenció. Espero que ens veiem encara que sigui una estona al Teens&Blogs!
  [FORA DE TEMA]
  lau igual que els anònims covards l’han utiltizat per insultar a la gent, tens eines per borrar aquests comentaris, i no em diguis que no saps com funciona. Ignora la gent que insulta, borra’ls els comentaris, i si fa falta denuncia-ho!
  fotolog.com/anonim_lliure.

  Igual que ells han abusat d’aquest petit tros de “llibertat” tu també ho has fet, i a més estant parcialment desinformada (em sembla). Sento dir-ho així, però és que per molt que tanquis el fotolog, es poden deixar comentaris igualment, l’únic que canvia és que ara “no tothom” pot tenir la contrassenya.

  Quan un d’aquests es tanqui, se n’obrirà un altre, i esperem que així sigui indefinidament.

  Sento haver-te respòs tant violentament, no sé qui ets i em sap greu “presentar-me” d’aquesta manera, però tots hem rebut anònims. Primer de tot: fotolog.com no és l’únic sistema de fotos blog, n’hi ha d’altres que, a més, permeten “filtrar” els comentaris, o bloquejar a alguna gent.

  Que ningú faci de justicier, ni que ningú canvii la contrassenya ni es deixin comentaris ofensius-destructius anònimament, siusplau!
  [FI DE FORA DE TEMA]

 10. […] Ho vaig avisar fa uns quants dies quan avisava de que “Enric.es fa 1 any i 200 entrades” , però per fi està a punt d’arribar. Faig 17 anys, cosa que no repercuteix directament en res, com sí que ho farien els 18, però que fan il·lusió. […]

Añade tu opinión

*

*