Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és un silenciós diàleg de l'ànima amb ella mateixa entorn de l'ésser.
Plató

La Nintendo i el diable

Por Enric el 30 de August de 2007 en Uncategorized

El video és molt llarg, però siusplau, mireu almenys un tros. Aquest home va exagerant cada vegada més. Que algú el pari. Quan ho he vist he pensat… I blog this!

YouTube Preview Image

Està com una cabra, però fatal, fatal. Com diu un jove blogger a un comentari de 86400, que és el blog d’on ho he tret:

Tendría que terminar el discurso: Así que ya saben, no permitan que sus hijos jueguen con una Nintendo, compreles una play!

Comentarios

 1. Si us plau, que algú li foti una poma a la boca ben lligada… Déu meu senyor, coses així no les puc escoltar…!!

 2. Suposo que hem d’aclarar que l’home no es que estigui en contra de Nintendo, sino que sembla que esta fent el discurs a algun país d’america del sud i en aquests paisos, les videoconsoles son conegudes popularment com a ‘nintendos’.

  Aixó dels nens del Japó va passar de veritat, pero no amb una videoconsola. Va ser a la tele publica en un capítol de Pokemon que van retirar per aquest motiu (Suposo que diu Pocket Monsters per que sembli mes demoníac…).

  Al final aixó de mostrar ‘covers’ de jocs de ID i els de Resident Evil… I a sobre son tots de Playstation, que si creieu que li esta fent publicitat a algú…

 3. helena oi que sí? Brutal.
  Majandi No, no em preocupava per la publicitat que pogués estar fent l’home, si nó més aviat per aquesta por que intenta injectar a les ments de la gent desinformada. M’ha sonat a discurs sectari. Gràcies per explicar que “nintendos” vol dir videoconsoles a sud-amèrica!

 4. Hola, vinc a comentar, xD una cosa així no se’m passa per alt. Primer de tot, dir que m’he quedat flipant, i que no n’hi havia per a tant, ho dic per aquest bon home que penso que o està mig tarat o té espasmes neuròtics o simplement un caràcter fort (podria estar actuant?). ¬¬’ k sercàstica que sóc

  De diables res, els atacs epilèptics, seguits de nauseas, ardor als ulls i no sé què més, eren degudes a un seguit 54 plans amb l’alternança de llums fortes de colors blau i vermell en 5 segons (xD d’un atac d’en Pikachu, sí). De totes maneres ja es va analitzar l’anime, i el segueixen emetent a la TV. També s’ha donat alguns casos amb videojocs connectats a la televisió. si la gent és massa sensible a la llum, no s’hi pot fer res u.u’ , llavors són més susceptibles a que els passin coses d’aquestes. encara es creu amb el diaaaaaable? … jo no l’hi veig el què. xD

  ara a llegir xD m’he passaaaaaat ^^’ més que un comentari això sembla…una narració al meu pur estil. bye bye

 5. soler tens raó, si una persona amb problemes cardíacs mira una peli de suspens i té algun problema no és culpa de la productora, o dels que han fet la pel·lícula. Clar que potser al ser dibuixos per a nens canvia una mica el tema.

  D’on has tret la info de que eren 54 plans, etcètera? Agrairiem la font.

 6. Quina gràcia, jo al meu bloc vaig posar el mateix vídeo fa temps, segur que té accions a la Sony. Però el pitjor de tot això és que hi ha gent que li fa cas. Sembla ser un pastor evangelista californià amb forces seguidors a Sud-Amèrica.

Añade tu opinión

*

*