Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
En filosofia, són més escencials les preguntes que les respostes.
Karl Theodor Jaspers

Fotolog.com venuda

Por Enric el 30 de August de 2007 en Uncategorized

Ja fa uns dies que Com va publicar que Fotolog.com, ha sigut venut a High-Media, una empresa de França que té importants webs per crear blogs i de jocs.

fotolog-vendida-hi-media.jpg

Com la majoria sabreu, fotolog.com és una comunitat per crear “fotologs”, és a dir blogs basats en una fotografia, que porten una descripció, que normalment són posts amb la lletra d’una cançó al final. La veritat és que aquesta xarxa social ha aconseguit crear molts adeptes. És una de les 20 pàgines amb més tràfic segons Alexa.

Fotolog.com havia rebut moltes ofertes, però ha acceptat la de High-Media perquè diu que són els únics interessats en fer créixer la comunitat, en seguir publicant, seguir mantenint-lo gratuit per a qui vulgui i més condicions que expliquen en detall.

Potser us sona que tinc una mica de mania als fotologs. Si hi heu navegat alguna vegada, és recomanadíssim llegir el “Decàleg per tenir un fotolog d’èxit” que va escriure l’Eva Diari, fent broma. Brutal:

 1. Introducció
 2. La imatge
 3. El text
 4. Comentaris I i Comentaris II
 5. Els F/F
 6. El títol
 7. El cercle d’amics
 8. El cercle d’enemics
 9. Seguir les modes
 10. Gold Camera i Conclusió

Comentarios

 1. Mare meva…

 2. A mi tampoc em “cauen bé” els fotologs. Em fa ràbia que la gent cregui que primer hi havia els fotologs i que d’això van sortir els blogs. De fet, quan vaig crear el Buscant a Wally, quan deia que tenia un blog em deien: “un flog (FotoLOG)?”

 3. He vist un video que m’ha deixat sense comentaris.
  Pensava que estava sol en el mon i resulta que hi ha mes gent que pensa com jo : http://estiloikea.blogspot.com/2007/09/critica-constructiva.html

Añade tu opinión

*

*