Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és la que ens distingeix dels salvatges i bàrbars.
René Descartes

Pel·lícula: El indomable Will Hunting

Por Enric el 28 de August de 2007 en Uncategorized

Fa dos dies vaig veure a la programació televisiva del diari que gairebé mai miro, que feien El indomable Will Hunting a Cuatro. Havia comentat en més d’una ocasió que volia veure-la, però a tres dels quatre videoclubs de la meva ciutat no la tenien perquè és massa antiga. No vaig perdre temps en anar al quart. (Fitxa tècnica)
Argument

Un jove d’un barri sense gaire prestigi de Boston amb una pila d’antecedents té la idea d’agafar la feina a una de les més prestigioses universitats de matemàtiques de la nació, però com a home de la neteja. Justament llavors és quan resol uns problemes matemàtiques d’elevadíssima complexitat, però que no en donen ni el nom (com diria l’Alberto).

good-will-hunting.jpg

Robin Williams a l’esquerra, i Matt Damon a la dreta
Opinió i crítica

Em sobren les escenes violents del principi, potser sí que són importants per què l’argument tingui sentit i lligui, però no m’han agradat en una pel·lícula així. L’actitud de rebel que encarna Matt Damon m’agrada perquè li dóna un toc únic a la pel·lícula, igualment amb l’actitud de passota, sent en realitat un super-crack de la psicologia del protagonista de Flubber, Robin Williams.

Ei, el director és Gus Van Sant, el també director de Psycho, la suposada segona part de Psicosis (el 1960, Psycho en anglès) del famós terrorífic Alfred Hitchcock! I fa poc també la van passar a la tele, però pel canal 8.
Curiositats

Robin Williams va participar a Good Will Hunting just després d’haver rodat l’anteriorment citada Flubber i poc abans d’aventurar-se a posar la veu al geni del videojoc Aladdin’s Math Quest, que pel que es veu és un joc on s’utilitzen raonaments de lògica, reconeixement de patrons i estimacions estadístiques. No em sonava de res, si és que són ganes de trobar relacions amb les matemàtiques on gairebé no n’hi ha!

Mireu que jove que estava Ben Affleck!

Frases famoses (lectura recomanada)

Si te pregunto…

Si te pregunto por el amor, me citarás un soneto. Pero nunca has mirado a una mujer y te has sentido vulnerable, ni te has visto reflejado en sus ojos. No has pensado que Dios ha puesto un ángel en la Tierra para tí, para que te rescate de los pozos del infierno. Ni qué se siente al ser su ángel, al darle tu amor, darlo para siempre y pasar por todo

Seguir llegint a enric.es

¿Por qué no debería trabajar para la NSA?

Imaginemos que empiezo a trabajar y me ponen un código sobre la mesa, uno con el que nadie puede. Yo intento descifrarlo y lo consigo […] Ese código era la situación de un ejército rebelde en el Norte de África y en cuanto han localizado su escondite bombardean el pueblo donde se esconden los rebeldes. Mueren 500 personas […]

Seguir llegint a enric.es

Comentarios

  1. Es una película que siempre me ha gustado. No tengo razones específicas que mencionaros, pero siempre me ha gustado. Por eso la ví el otro día en Cuatro…

    Saludos…

Añade tu opinión

*

*