Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Teens & Blogs Setembre 2007

Por Enric el 21 de August de 2007 en Uncategorized
teensblogsp.png

Les tradicionals i semi-oficials quedades de bloggers (gent amb blog) s’organitzen sobre el nom de Beers & Blogs*, que traduit vindrià a ser Cerveses i Blogs. *(primer la cervesa, després els blogs).

Teens & Blogs (Joves i Blocs) pretén ser una trobada de joves amb blog d’edats actualment entre 14-17 anys però potser més variades més endavant. El concepte, apart de desmitificar les misterioses i perilloses trobades per Internet, també inclou trespassar aquesta barrera cibernètica que separa a gent que habitualment s’escriu, comenta temes d’actualitat o temes del seu gust.

Per això s’ha creat un wiki i ara una web oficial, que tothom pot editar per incloure-s’hi, discutir la data, el lloc o simplement promocionar la trobada. Els més joves també tenim veu!

Els i les assistents

Ho anuncien

Bernat – Beers&Blogs
M’agradaria recordar que s’hauria de discutir la data de la quedada, per això hi ha la discusión El dia.

No és cap espècie de secta d’amics que ja fa molt que es coneixen, jo crec que la quedada servirà precisament per això: per conèixer-nos. Vine al Teens&Blogs !
Aquí pots veure les altres propostes de logos.

La proposta de l’Helena, el logo que veieu a dalt de tot.
teens-blogs-07.jpg
La proposta d’en Bernat, de Darmstadi
teens-and-blogs.jpg
La meva temporal proposta de logo, basada en el possible nom “Juices & Blogs

Comentarios

 1. Ara que veig això dels logos, m’hi posaré per fer una proposta!

 2. Així m’agrada! :p No val, utilitzes Mac! Ja has guanyat… La veritat és que tinc ganes de la quedada ja. Hem de decidir la data! He proposat el dissabte 29 de Setembre.

  Actualitzo: Veig que ja has creat un logo, fet un post i editat el wiki! Genial! Per cert, em quedo amb el teu logo, a mi si que m’ha convençut: ho sento Bernat i ho sento jo. És molt més elegant i original. Les e i s estan destacades perquè són dos o té un missatge subliminal que no entenc?

 3. No no, no és cap missatge subliminal! Estan destacades perquè m’ha semblat que quedava més interessant, jugant amb això que dius que són dues…!

  Jo en breus diré si hi ha algun dels dies que no em vagi bé tot i que en principi al setembre ho tinc buit als dissabtes!

  M’alegro que t’hagi agradat el logo, doncs 🙂

 4. Brutal.. veig que el tema millora per moments 🙂
  Doncs res, ara em poso a difondre (a mi tb m’agrada molt el logo de l’helena).
  Ale, que creixi que creixi que això pot ser mooolt divertit!
  Salut!

 5. Clar que si, si tots ho anunciem farem força soroll i amb sort aconseguirem descobrir algun altre “Teen” (…) més que pugui venir!

 6. […] Hace bastante tiempo iniciaba una sección (que quedó muerta por falta de participación) sobre blogs y jóvenes. La intención era encontrar en la blogosfera a bloggers jóvenes, cosa que parecía imposible. Después de una inspección, encontré a Enric y salió la idea de montar un encuentro con bloggers jóvenes, un intento de beers&blogs para gente joven (me parece que por ahora nadie supera la mayoría de edad). Enric le ha dado caña el tema durante el verano y el encuentro ha tomado bastante forma y, por suerte, bastantes asistentes. […]

Añade tu opinión

*

*