Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
En filosofia, són més escencials les preguntes que les respostes.
Karl Theodor Jaspers

Ja he tornat, i tot està arreglat

Por Enric el 20 de August de 2007 en Uncategorized

Vaig anar de vacances a Cadaqués i ja he tornat. De fet vaig tornar divendres per la nit. Ara només queda penjar les fotos.
Gràcies a que un amic meu, l’Arturo, em va enviar un missatge dient-m’ho, em vaig adonar que enric.es va deixar de funcionar durant un dia sencer, el 15 d’Agost. Va haver-hi algun problema amb l’empresa que em subministra el servidor, i junt amb aquesta, totes les meves altres webs també van estar paralitzades durant un dia. Per sort s’ha pogut arreglar i acabaré de parlar-ho amb ells d’aquí poc.

estadisticas-agosto.GIF

Añade tu opinión

*

*