Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quin podem afegir ... que no s'hagi dit ja ... o que si s'hagi dit ...
Les Luthiers

Vacances a Cadaqués 2007

Por Enric el 14 de August de 2007 en Uncategorized

Doncs això, que sorprenentment ahir em vaig adonar que avui havia de marxar a Cadaqués, un poblet de Girona aprop de roses on ja vaig estar l’any passat, i vaig fer fotos de Cadaqués 2006.

Encara no sé quan tornaré, si divendres, dissabte o diumenge, però el que és gairebé segur és que el blog quedarà parat durant aquest temps. Allà no hi haurà internet, i encara que hi fos, prendré un descans, que ja em toca!

Jo l’any passat a Cadaqués

cadaques-2007.jpg

Cadaqués al Google Maps

Comentarios

  1. Vagi béé!! jo també aniré a la platjeta uns dies..:D

  2. Apa, bones vacances, això sí, posar per davant el teu descans que el teu bloc… és lleig això, eh? No, és broma, jo perquè estic (auto-)obligat a no deixar el meu, perquè si no…

  3. […] Vaig anar de vacances a Cadaqués i ja he tornat. De fet vaig tornar divendres per la nit. Ara només queda penjar les fotos. Gràcies a que un amic meu, l’Arturo, em va enviar un missatge dient-m’ho, em vaig adonar que enric.es va deixar de funcionar durant un dia sencer, el 15 d’Agost. Va haver-hi algun problema amb l’empresa que em subministra el servidor, i junt amb aquesta, totes les meves altres webs també van estar paralitzades durant un dia. Per sort s’ha pogut arreglar i acabaré de parlar-ho amb ells d’aquí poc. […]

Añade tu opinión

*

*