Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Hi ha alguna cosa més important que la lògica: la imaginació.
Alfred Hitchcock

Buscamines: La pel·lícula

Por Enric el 12 de August de 2007 en Uncategorized

Potser creo més basura a Internet, perquè aquest vídeo l’ha vist molta gent, però és que tots hem tingut estones aburrides a l’ordinador, on hem fet funcionar la nostra lògica per establir relacions entre caselles, nombres, mines… Bé, que els de CollegeHumor han fet el trailer del que serà una pel·lícula de 90 minuts a la pantalla gran sobre el buscamines, en anglès Minesweeper (escombrador de mines).

Minesweeper the movie

I am here because I am bored!

Comentarios

  1. Ostres, tota la web en va plena. Ja l’he vist 3 vegades, així que no el tornaré a mirar, això sí, si no fan ells la pel·lícula, la faré jo!

  2. Segur que a partir d’això sorgeixen moltes versions amateur. O això espero! 😉

  3. Que va de sèrio?! xD Jajaj Una pel·lícula del mític buscamines! (…sempre sóc l’última d’adonar-me de les coses…) no m’ho esperava això. A veure com va.. :p
    “Kisu wa ni wagaai yo, made kore gogo. Sayounara.”

  4. T’has fixat que ja no es pot veure el vídeo de la pel·lícula del buscamines? Es veu que CollegeHumor ho ha denunciat i l’han tret.

  5. Si Darkdragoon, ho acabo de veure i ja ho he canviat. Ara és el reproductor de CollegeHumor!

Añade tu opinión

*

*