Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Newton ha sido un hombre afortunado; solo una vez puede descubrirse el sistema del mundo, y el lo ha descubierto.
Lagrange

Thinking Blogger Awards – blogs per pensar

Por Enric el 09 de August de 2007 en Uncategorized

Un blog americà: The Thinking Blog ha començat un meme premi que consisteix en que cada blogger ha d’anomenar 5 blogs que el fan pensar. He rebut el premi des de Buscant a Wally, qui l’ha descrit així:

thinking-blogger-award.jpg

“Aquest és un blog interessant, bastant interessant, sobre varietat de temes però sobretot coses semblants a les que escrivim nosaltres, curiositats (sobretot matemàtiques) i altres tipus de posts. Ara s’ha aficionat al cine.”

També llegeixo que a poder ser, els blogs no han d’haver estat anomenats abans. No sé si és gaire útil nominar un blog de la A-List, perquè probablement ni ho llegeixi, però és que potser són grans precisament per això, perquè fan pensar.

 1. Gaussianos.com – Aquest blog s’emporta el Thinking Blogger Awards perquè s’actualitza gairebé diariament amb coses noves que no sabia sobre matemàtiques, però també puntualment amb jocs de lògica que personalment m’han fet gastar força fulls per intentar resoldre’ls.
 2. Sospechosos Habituales – Com ells es descriuen: una panda de frikis que publiquen sobre temes força variats, però sense oblidar-se mai de les matemàtiques, potser perquè en són o eren estudiants. En resum: Música, frikades, cultura i curiositats.
 3. Recablog.com – El jove blogger Adrià Recasens planteja moltes vegades problemes ètics, li dóna voltes a la situació d’internet i de la Web 2.0, ens ressenya, critica i recomana llibres. Tot un revolucionari mediàtico-internauta molt recomanat.
 4. Helena Ribera – Fa poc que sóc asiduu a aquest bloc, però les 3 o 4 curiositats científiques de gairebé tots els àmbits són engrescadores si més no! A més, posa bones frases de pel·lícules. Com haureu deduit és una blogger. Una.
 5. Curioso pero Inútil – En aquest blog abunden les curiositats sobre ciències, sobretot de física. Et poden explicar des de que un spaghetti cru no es pot partir en dos parts, desmitificar-te els números del DNI, posar-se a ballar o fins i tot respondre’t preguntes personalitzades que t’intriguin. Potser tarden, però et responen. A més, es mereixeria un premi ja només per la originalitat del títol!

No pretenc que tothom el contesti, ni molt menys. Potser me la he jugat molt a anomenar aquests 5 blogs, però em fan pensar. Us els recomano: feu-hi una volta!

I ara sembla que ha començat un altre meme anomenat “Mis enlaces deseados“, que consisteix en demanar enllaços a qui t’agradaria que te’n posés. Aquesta vegada no seguiré el meme. Que consti que l’únic que he seguit ha sigut el del premi de “Thinking Blogger“.
Mira per on, que des de Technorati he vist que un blog nou (Desvaríos varios) que pel que sembla m’ha fet la petició. L’animo a que deixi comentaris, encara que siguin en castellà. Diu això:

“me encantan sus artículos, y pese a que no sé catalán, se entienden bastante bien”

Comentarios

 1. Merci per la menció! El contestaré avui o demà. Per cert, tinc la pàgina dels apunts de mates del meu treball de recerca a punt. Aviat la penjaré 🙂

 2. Gracias por mencionarme!

  Como ves,ahora me he enganchado a dejarte comentarios!!

 3. Apala, done 🙂

 4. :D! Jo vaig donar el premi a Microiservos! jajaja com ens arrisquem…

 5. hello Enric. (Feia temps que no deia res jo per aquí…(8)lalalala) Doncs saps què? Fa uns quants dies que m’estic barellant amb lo del “MIMU” de gaussianos i no hi ha manera xD però com que m’he proposat fer-lo tard o d’hora el faré. Com a mínim vaig avançant. Jaja
  ” watashi yumewomiru ni anata. Sayounara”

 6. helena Carai, arribo al teu blog i veig 5 posts nous! Ara els llegiré, primer s’han de respondre els comentaris… :p
  Manu tu eres el de Desvaríos varios? ¡Ah, vale!
  Adri quina fe que tens!
  la Soler ànims amb el problema de gaussianos.com

 7. doncs si estaria bé si poder fer un recull amb tots els blocs catalans prmeiats…pe`ro em fa l’efecte que serà complicat….encara quie bé amb una mica de tmeps lliure es podria arrivar a fer!

 8. Enric: sí, ese soy yo! Llevo varios blogs simultáneos para no aburrirme…

 9. Després de rondar per aquests mons uns dies torno a estar a caseta, moltes gràcies, ara faré el mateix (per cert, repasa el email que en rebràs un llarguet 🙂
  Salut!

 10. Senyors i senyores: ha tornat! En Reca ha tornat!

 11. […] Hoy 31 de Agosto es el BlogDay o dia del blog. Nunca he entendido porque es el 31 de Agosto (día en que hay mucha gente de vacaciones) y no otro día en el que posiblemente tendría más bombo popular pero como aquí estamos, vamos a actuar como buenos bloggers. El día se celebra recomendando a 5 blogs nuevos y poco conocidos que tu creas que pueden llegar a gustar a tus lectores, y a partir de estas recomendaciones encontrar rincones poco explorados de la blogosfera… Voy a juntar esto con el Thinking Blogger Awards que me pasaba Enric porque la base de los dos es recomendar 5 blogs que creas interesantes. […]

Añade tu opinión

*

*