Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

Pel·lícula: The Simpsons

Por Enric el 04 de August de 2007 en Uncategorized

Si és que tothom, i absolutament tothom, de tots els racons del món de la blogosfera ha comentat què li ha semblat la pel·lícula dels personatges que diariament dinen amb milers de famílies.

los-simpsons-la-pelicula.jpg

Com s’escriu “The Simpsons”?

Primer de tot, “The Simpsons” en anglès, acaba en S, però en castellà, segons el logo que veieu a dalt, que és de la pàgina Simpsons Movie.com, sembla que sigui “Los Simpson“. Tot i així, Antena 3 (que és qui emet els capítols), en castellà ho escriu “Los Simpsons” a la direcció de la web i sense S al contingut.

Opinió sobre la pel·lícula

Més que una pel·lícula jo crec que és un capítol llarg. On s’és vist una pel·lícula amb 86 minuts de duració? A mi m’ha agradat, tota l’estona estàs rient (per bromes o bé absurdes o bé innovadores).

Alguna curiositat

bart-los-simpsons.jpg

Quan el robot-desactivador-de-bombes ha de desactivar la bomba, el temportizador d’aquesta mostra (3 minuts 14 segons), osigui “pi“. (Enric)

“En el club de lectura, van a comentar “Martes con mi viejo profesor”, l’únic llibre que comentaven des de fa temps. Una membre diu “Segur que vosaltres sereu les cinc persones que em trobaré a l’infern”. La gràcia és que l’autor del primer llibre és l’autor d’un llibre anomenat: “Las cinco personas que encontrarás en el cielo”.” (Helena)

Es veu que David X. Cohen, un dels guionistes de Los Simpsons i Futurama està involucrat en projectes d’investigació matemàtica, i introdueixen picades d’ullet a la sèrie.

Conclusió

Vinga, si no hi has anat ja (suposarem que per tema d’horaris), qualsevol cinema mitjanament decent que tinguis aprop de casa t’estarà esperant. Què fas llegint aquest post? Ves, ves!

Comentarios

 1. A mi personalment m’ha semblat molt fluixeta.
  Li falta critica social i posar el dit a la llaga.
  Han volgut fer una pelicula per tots els públics i si, agradarà als nens, però no als seguidors del veritable esperit dels simpsons.

 2. Jo ja l’he vist 2 cops al cinema 😛

  Jo veig molta crítica social en com es burlen de la Casablanca i les barbaritats que fan d’amagat.

  També es burlen de la hipocresía de l’esglesia, i tal, no m’ha decebut pas.

 3. Estic d’acord amb tu, crec que és simplement un capítol llarg, i com tots els capítols d’aquesta gent, rius quasi tota l’estona.

  El tema dels noms…bé, jo personalment crec que s’haurien de dir Simpson perquè quan aquí parlem d’una família, per exemple, no diem els Garcies, diem els Garcia, no crec que s’utilitzi el plural en referir-se a tots els membres de la família. Potser en anglès sí? Jo diria que no…:S
  Jo crec que per variar els de A3 han ficat la pota.

  El detall del robot és molt bo! M’hi vaig fixar, i et prometo que veure-ho em va recordar a tu! jajaja

  ps: aquest comentari és llarg com un post! xD

 4. Ferran, dues vegades? Segons un anunci que he vist a la tele s’ha d’anar a veure 4! Quan presenten a en Schwarzenegger de president dels estats units i quan li fan escollir un sobre de l’1 al 5 és força crític.

  És curiós que hi hagi hagut opinions tant distants sobre la pel·lícula.

  Vas pensar en mi? Jajaja. En Carles (veure més amunt) em va dir que si sempre penses en una cosa, no pararàs de veure-la a tot arreu. Potser és això.

 5. Home Enric, tampoc és que pensi sempre en tu…jajajajajajajaja!!! Simplement que em va quedar grabat a la memòria el post del 22/7 (Dia de l’aproximació al Pi) i bé, al veure el 3:14 del rellotge doncs me’n vaig enrecordar…!

 6. M’has trencat el cor! Ja, ja, tranquil, no pretenia insinuar res d’això!

 7. Bé, com ja vaig dir el meu bloc (i merci per la menció en el teu post!) la pel·lícula, que bé si que podria ser considerada un episodi molt llarg, em va agradar moltíssim!!

  I per cert, aquest enllaç a Gaussianos a les picadetes d’ullet és molt bo!!

Añade tu opinión

*

*