Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques són l'alfabet amb el qual Déu ha escrit l'Univers.
Galileo Galilei

L’èxit del Beers & Blogs Campus Party

Por Enric el 28 de July de 2007 en Uncategorized

Surto a una foto (vaig de taronja-vermell) del Beers & Blogs a Com, i també surto a EL PAIS, carai tu, i això que té més d’un any d’edat.
Avui és el penúltim dia abans de que acabi la Campus Party i pel que sembla el Beers and Blogs que s’hi va fer va tenir bastant d’èxit. Van ser molts assistens, i va tenir molta més repercussió. L’any passat, com vaig comentar fa poc, erem poquets.
Fins i tot l’equip de ViveLive.com va patrocinar-los la quedada pagant la beguda i el menjar! El diari ELPAIS ha donat un espai perquè es faci un blog sobre la Campus Party, i han parlat de la diferència del nombre d’assistents entre l’any 2006 i 2007!

blogs-beers-campus-party-2007.jpg
Assistents Blogs & Beers Campus Party 2007
beers-blogs-campus-party-2006.jpg
Assistents Blogs & Beers Campus Party 2006

A veure si, encara que no sigui tant d’èxit, però la quedada de blocaires joves comença a agafar forma i a apuntar-s’hi gent. Què us sembla fer un wiki i començar a comentar data (després de l’estiu), lloc, activitats i assitents?

Los comentarios estan cerrados.