Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Viure sense filosofar és, propiament, tindre els ulls tancats, sense tractar d'obrirlos mai.
René Descartes

Què es un blog? segons Barcelona

Por Enric el 19 de July de 2007 en Uncategorized

És sorprenent que la gent, sobretot els joves, no sapiguen què és un blog. La majoria de joves els sona el que és un fotolog. I hi ha gent que s’avergoneix d’haver-ne tingut! Està molt bé veure el video ¿Qué es un Blog? de Joan Planas.

És curiós veure com ningú comenta l’aspecte comercial que tenen. Tothom parla de blog com un espai personal. Si els sentís en Ferran!

M’ha fet gràcia l’home del minut 3:15, explicant els diferents significats de “bloc” en català. També diuen un “espéin” (spain?), referint-se als Live Spaces, etcètera.

Comentarios

  1. És un tema bastant espectacular això del coneixement de la gent sobre els blogs. Jo estic obsesionat amb el tema del RSS, el dia que la gent el descobrixi serà brutal, però fins ara, la gent et mira raro..
    Vinga Enric, bon estiu!
    Salut!

Añade tu opinión

*

*