Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Amb nombres es pot demostrar qualsevol cosa.
Thomas Carlyle

Bill Gates vs Steve Jobs

Por Enric el 19 de July de 2007 en Uncategorized

William Henry Gates III (Bill Gates), el co-fundador de l’empresa Microsoft, i Steven Paul Jobs (Steve Jobs), el president de Apple sempre han sigut coneguts per la seva competència pel que fa a tots els productes. Hi ha rumors de tot tipus: que uns copien als altres, que si el preu, que si millor o pitjor…

La veritat es decidirà en el següent combat:

YouTube Preview Image

Gràcies a l’Albert, que m’ha passat l’enllaç.

Comentarios

 1. Aquest video no es realista:
  El C64 mai morira!
  PD: Aviat el meu commodore64 tindra tarja de xarxa, que ja la tinc demanada, muahahhhahaha.

 2. Apple contra Micro$oft? buf…jajaja! Està clar que Apple és uns 2.000.000.000 milions de cops millor q Microsoft en quan a “qualitat” del producte…ara, Microsoft tampoc pretén superar Apple, en té prou amb ingressar unes 10 vegades més que Apple a l’any…

  Vull el meu Mac ja!!

 3. Bé, un a favor de cada. Només faltava jo. Microsoft ha aconseguit arribar a més gent, i en una empresa la qualitat dels productes és un factor molt important a valorar, per això Microsoft no falla en aquest aspecte, però cal reconèixer que les tècniques comercials i empresarials han sigut insuperables.

  Vull el meu Vista Ultimate ja! 😉

 4. El que passa és que, segons la meva opinió, Apple tampoc pretén arribat a “tot” el mercat de tecnologies, sinó més aviat quedar com “superior” tecnològicament a Micro$oft, i per tant ser més selecte.

 5. Microsoft no es que hagi “sapigut arribar”, ha actuat com a tiburó de les finances que es.
  a microsoft no son bons “informàtics” son bons en tecniques de màrqueting agresives (per no dir altres coses)

 6. Carles, els informàtics contractats de Microsoft no deuen ser gens dolents. Estic segur que tenen una gran oferta i només accepten els millors. El que passa és que, a més, com a empresa ha sapigut donar-se compte que no només cal fixar-se en el producte en si, sinó que també la formen tots els altres departaments: els d’economia, gestió d’empresa, màrqueting, recursos humans… bé, jo no en tinc massa idea, però segur que moltíssims més.

  Crec que van saber trobar un “equilibri òptim”. Per què agresives?

 7. Nomes et tens que donar una volteta i mirar les noticies dels últims 20 anys.
  Per posar un exemple posaré les dels últims dies:

  http://barrapunto.com/articles/07/07/17/0752256.shtml?tid=54
  http://www.groklaw.net/article.php?story=20070723235113424
  http://www.neutralidad.es/2007/07/23/denuncia-sobre-manipulacion-en-aenor-por-multinacional-microsoft/

  Si aixo no es de dubtosa moral …..

Añade tu opinión

*

*