Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La lògica és la explicació argumentada del que és evident.

Beers & Blogs Campus Party 2007

Por Enric el 19 de July de 2007 en Uncategorized

Aquest any no aniré a la Campus Party. Llàstima! El tenir poc temps m’ha condicionat. La veritat és que l’any passat va estar força bé, i per qui no ho hagi fet, pot mirar les fotos: Campus Party València 2006. Ja veuré què fem l’any que ve, amb més persones es podria organitzar una “petita excursió”.
Sota el lema “Internet no és una xarxa d’ordinadors, és una xarxa de persones” neix l’esdeveniment d’entreteniment i aprenentatge electrònic més gran del món. Qui vol, porta el seu ordinador i l’instala en el seu lloc, alternant-ho amb poder accedir a un munt de conferències interessants i tenint davant una oportunitat per conèixer gent.

La veritat és que hi ha de tot, per això cal saber on posar-se i amb qui anar. A la de fa un any, els bloggers que van voler van assistir a la “Beers & Blogs“, una reunió informal per posar cara al que fins llavors només eren direccions web.

Mario , Enric, Albert, Christian, Ferran, Roberto, Pixel
Aquest any també s’ha organitzat aquesta quedada i pel que sembla hi haurà molts més assistents.

EI!, canviant de tema: Reconec que em moro de ganes d’anar-hi, i per això he pensat que es podria organitzar una quedada a nivell “blocs en català (o no)” per aquí Barcelona. Al més estil Bloggeria, i s’hi podria apuntar tothom, si és blogger, si vol ser-ho en un futur, o si simplement vol venir perquè en té ganes.

Es pot organitzar bé i adequar-ho perquè tothom pugui venir. Per exemple els de Buscant a Wally i els que té afegits a adreces interessants (que malauradament no conec) potser estan interessats. I els que hi havia a la Bloggeria 3.0 on vaig assistir, que no sé si n’han fet alguna altra. Espero algun comentari, això està totalment obert!
QUEDADA DE BLOCAIRES A BARCELONA!!!

Comentarios

 1. Enric! Sí finalment decideixes tirar aquesta proposta endavant, proposa-ho a algú més que creguis que podria estar interessat, a mi no em faria res fer una quedad d’aquest estil!
  Enviam un correu si tires això endavant, podria comunicar-me amb els bloggers que conec 🙂

  pd: la nota de tall de informàtica diria que també ha baixat :P! O en qualsevol cas, és molt semblant i molt baixa..la màxima és un 6,2 o una cosa així

 2. Hi havia a Barcelona un grup de gent que feiem quedades:
  http://bbbarcelona.com/blog/
  però va quedar més que mort. Jo aquest estiu ho tinc una mica fotut, però si ho tires endavant m’hi intentaré pasar..
  PS: Veig als enllaços que tb has descobert el CFIS, les mates telecos pinten mooolt bé!

Añade tu opinión

*

*