Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La saviesa és filla de l'experiència.
Leonardo Da Vinci

Les 7 (no)maravelles del món

Por Enric el 09 de July de 2007 en Uncategorized

La gent es mostra una mica atabalada amb el tema de les 7 maravelles i d’unes votacions que s’han fet a càrrec del multimilionari Bernard Werber.

La Gran Muralla de la Xina, la ciutat de Petra a Jordània, el Crist Redemptor del Brasil, el Machu Picchu del Perú, la piràmide de Chichén Itzá a Mèxic, el Colosseu de Roma i el Taj Mahal de l’Índia. I apart, he llegit que les piràmides de Gizeh són considerades marevelles maravelles perennes de la humanitat.

La UNESCO va avisar fa temps que no donava suport a aquesta decisió privada. Tot i que, segons he vist, Mayor Zaragoza, Ex Director General de la UNESCO sí que estava entre els “experts” que en Werber havia reunit.

La companyia privada de televisió Antena 3 va promoure unes votacions òbviament pagades per sms i gratuites per Internet per donar suport a la candidatura d’una de les 21 presentades: La Alhambra de Granada. Precisament no ha rebut majoria del total dels 90 milions de votants, però què farà Antena 3 dels diners recaptats amb els missatges?
I com no! En parlen els nostres amics de Buscant a Wally, comentant la curiositat que les 7 marevelles maravelles van ser escollides el 7-7-2007 (7-7-7), amb totes les curiositats numèriques que comporta.
I jo que quan era petit i feia castells de sorra a la platja creia que eren una maravella…

castell-de-sorra.jpg
IMPORTANT: El castell de sorra no és fet per mi

Comentarios

  1. jokin a.t.
    10 d'July del 2007

    Et dessitjo un molt bon estiu. He anat una mica liat amb la política ultimament (vam tenir el Congrés el 30 de juny i el 1 de juliol) i la veritat és que feia setmanes que no et llegía. Veig que continues en forma.

    Ara m’en vaig a viatgar un mes i mig i en setembre tornaré i continuaré llegint-te.

    Bones vacances i bona sort! Jokin

  2. Que vagi molt bé amb la política i en general tota la feina. Al final has entrat a algun ajuntament?

Añade tu opinión

*

*