Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

El saber no ocupa lugar

Por Enric el 04 de July de 2007 en Uncategorized

El saber no ocupa lugar, pero si tiempo.

Enric, d’Enric.es

llibres.gif

Tornaré, ben aviat tornaré! I Enric.es estarà més energètica que mai. Tinc força coses que publicar, però em falta una mica de temps. Durant el Juny només s’han he publicat 4 entrades, cosa que he d’evitar. Una entrada diària és bastant, però almenys 2 o 3 setmanals no anirien malament durant l’estiu.

Comentarios

  1. Enric! Sí sí, jo vaig a Sunion i la noia era una sunionita, hi ha nivell tu!
    No tinc ni idea on va dir l’home la frase, però em va semblar molt interesant.
    A veure si parlem un dia, segurament l’any que ve em presentaré a les Cangur (he trobat acompanyants..), i també sobre carreres, que tinc certes novetats.
    Ale, vagi be l’estiu!

  2. Novetats? Ui! Carai els “sunionitas”, jajaja. I feia tecnológic, és a dir que.. tu l’any que ve.. 😉 És curiós, la idea de “blog per conversació” és una mica liós, perquè t’escric alguna cosa al teu blog, tu la respons al meu… :-).
    La conversació comença a “Demostraciones”.

Añade tu opinión

*

*