Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
L'enveja és una declaració d'inferioritat.
Napoleó I

First Certificate in English Exam a Hospitalet

Por Enric el 21 de June de 2007 en Uncategorized

El dissabte passat, el dia 16 de Juny, més de 3500 joves (i no tan joves) van anar a examinar-se del First Certificate in English of the University of Camdridge (FCE). A la Farga de l’Hospitalet erem aproximadament 2800 persones.

La crònica, tot i que vingui una mica tard, és la següent:

Vam arribar una mica abans de les 9 del matí, perquè ens havien dit que haviem d’arribar amb tres quarts d’hora d’antelació. Després d’un temps intentant relaxar-nos, i havent fet alguna foto d’ambient, ens van cridar per entrar. Semblava impossible que hi hagués tanta gent, una superfície de 16.500 metres quadrats plenes de taules i cadires separades un metre cadascuna de les altres.

zona-examen-estudiants.JPG

La disposició de les taules era com aquesta. No és una foto de l’examen del FCE.

L’examen del First Certificate de Cambridge té 5 parts: Reading, Writing, Use of English, Listening and Speaking. El primer va ser el Reading, que dura 1 hora i quart, després vam estar 1 hora esperant mentre esmorzavem per anar al Writing, de 1 hora i mitja, on hi ha una part que pots triar 1 exercici de 4 per fer, i jo vaig triar un que tractava d’explicar els avantatges i desavantatges de que els nens petits tinguin telèfons mòbils. Un cop acabat això, amb tota la formalitat i serietat que caracteritza a aquests anglesos ens van deixar 1 hora i mitja per dinar. Per dinar vam anar a un bar que estava completament invadit per estudiants que s’anaven a examinar del mateix. Per acabar, ara sí, vam fer la part de Use of english, que vindrien a ser exercicis de gramàtica. La opinió general de la gent que va venir amb mi és que el reading va ser una mica més difícil del normal.

preparacio-examens-first-certificate-english.jpg

Preparació dels examens i answer-sheets abans de cada examen.

Primer de tot, dir que les taules eren quadrades i idèntiques a les de la foto d’above (dic, de sobre), i eren molt grans, tenies espai suficient per recrear-t’hi, no com a les taules de braç que vaig utilitzar al Cangur. Arribaves per fer l’examen i trobaves tot el necessari (excepte el full amb les preguntes) sobre la taula, fins i tot una de les tres vegades hi havia un full explicant com accedir als resultats de l’examen per l’Agost. I aquest és el problema, no sabré les notes ni els resultats fins l’Agost que les podré consultar per Internet, perquè sinó no ens els deien fins Setembre!.

first-certificate-in-english-cambridge.jpg

Esperem que el que s’ha fet hagi anat bé i el divendres 22, a les 11:45 haurem d’anar (això sí, no tots els 3500) a “The British Council”, al carrer Amigó per fer primer el Listening i després la part oral, el Speaking.

Sort a tothom que s’hagi examinat, o a qui encara ho hagi de fer. Good luck ;-)!

Comentarios

 1. delfurat!
  21 d'June del 2007

  enriccccc! espero k us hagi anat bé a tots! i a la farga! kina mala llet…i despres al british council!
  jo el vaig fer a la uni d girona fa dos anys (el teu abric em va salvar, recordes? :P) el proficiency el vaig fer al cole, i allò si k va ser difícil… sobretot el use of english… tothom es va kdar flipant xDD.
  ja tink ganes d saber la nota! ns veiem dmà!;)

 2. Aquí teniu a la crak delfurat! Que està gairebé amb el diploma del Proficiency sota el braç. Jo també tinc ganes de saber les notes. Segur que t’ha anat molt bé, i el que passa és que preocupant-nos-hi no aconseguirem millorar cap resultat, així que, com deia una web de “tips”: enjoy your freedom.

  Per cert, com hem parlat, ja ens portaràs un examen del Proficiency perquè el veiem i perquè almenys responguem 1 cosa correctament :p.

  Ens veiem dissabte, que demà faig les dos últimes parts!

 3. Enriiiiiiiic!!

  Uouooo! el fiiiiiirst! segur que ha anat mbb 😉 i pel que queda.. molta sooort!
  I aNNNNa segur k a tu tmb t’ha anat mb el Proficiencyyy! oooo i taaan 😉 anirem a Escòcia amb tota una col·lecció de títols, see 😀

  Vinga Enric, molta sort i fins dissabteee!!! (K)

 4. enric no vé al cas però.. m’encanta la foto que surt quan apretes ‘el sol amb ulleres de sol’!!! l’has feta tu?? que maca, que maca ^^

 5. Que va, ja m’agradaria haver-la fet tu. Pensava que ningú s’hi fixaria. La vaig trobar a http://www.flickr.com, i és de les millors amb un toc estiuenc. I a tall de curiositat, si et fixes en el contorn de les persones que salten veuràs que són japonesos, crec. Gràcies per fixar-t’hi i per dir-ho. Parlant de títols, potser l’Albert i jo també hi anem amb alguns títols dels 7 que formen el MCSE (aquell curs d’informàtica dels dissabtes).

 6. Paula (2793)
  21 d'June del 2007

  Enric..
  2800 o 3500?
  Més aviat 3500 xD

  Que vagi bé demà! 🙂
  Al carrer Amigó són simpàtics… excepte el segurata, que no et deixa entrar si no a) ja ha arribat la teva hora b) has d’anar al lavabo.

  Però està bé :), sobretot no et posis nerviós, no val la pena… (i vigila amb l’aire condicionat, si et poses al darrere de tot, digues que el baixin, que glaça!)

  Apalii, molta sort demà! ^^

  Vagi béé!

 7. Així que l’has fet ara l’examen? Jo el vaig fer el desembre passat, espero que et vagi molt bé.

 8. 2793, vaig llegir el teu comentari quan tornava de fer els exàmens, però tot i així gràcies. Tens raó, no ens va deixar entrar fins que va ser l’hora exacte, el que passa és que després ens van fer esperar en una sala petita durant un quart d’hora i primer vam fer el speaking! Quan jo em pensava que seria al revés. Per acabar, un listening amb alguna de les parts ben complicada i ja està!

  Esperarem a l’Agost!

  Darkdragoon Sí! Jo el Juny del 2007 :p Pel Desembre també ereu tants? I quan tardaven a penjar les notes a internet?

 9. Al Desembre erem molts, però no recordo quants. Suposo que allà a la Farga deuríem ser uns mil. I no vaig saber les notes fins a mitjans de febrer, vaja, un parell de mesos després.

 10. Joder, jo el faré al desembre…aquest estiu estic fent el curs del nivell del First al Cambridge, i llavors m’examinaré…em fa por! jajaja!

 11. Només aquest estiu? Carai, quin crac. Jo porto tot l’hivern fent pràctiques. No t’ha de fer por, estar relaxat és la clau, sobretot per la part del Speaking. Segur que te’n surts.

 12. A mi m’ha tocat avui…

Añade tu opinión

*

*