Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és un silenciós diàleg de l'ànima amb ella mateixa entorn de l'ésser.
Plató

S’han acabat les classes

Por Enric el 13 de June de 2007 en Uncategorized

Digueu-me original pel títol, i criticeu la meva temporal abandonada del blog, que això no pot ser!

Doncs ara ja sí, plantufat a la cadira, amb el coll ben alt amb una mà sobre el ratolí, l’altre sobre el teclat i respirant tranquilament, puc dir que ja estic.

Després de 4 dies d’examens, amb 2 exàmens diaris hem aconseguit, cal dir que no tots, estar tranquils d’una vegada per totes. Aquest estiu serà una mica duret pel tema d’examinar-se del first certificate (dissabte que ve, i el següent divendres), d’examinar-se dels 7 examens (o almenys uns quants) del MCSE i d’adelantar bastant el Treball de Recerca (està en 4a posició a la columna “del.icio.us tags” a l’esquerra , que per cert faig una calculadora digital.

Esperem que apartir d’ara pugui escriure més, i ànims als que estan en recuperacions. Força i endavant!

gorro-graduacion.jpg

Comentarios

 1. “Un candidato a MCSE debe contar al menos con un año de experiencia en la implementación y administración de un sistema operativo de red en un entorno de las siguientes características:

  * De 200 a 26.000 usuarios
  * De 5 a 150 sedes físicas
  * Servicios y aplicaciones de red habituales: archivos, impresión, bases de datos, mensajerías, servidor proxy o servidor de seguridad, servidor de acceso telefónico, administración de escritorios y hospedaje Web
  * Conectividad, incluida la conexión de oficinas y usuarios remotos a la red corporativa y la conexión de redes corporativas a Internet

  Además, un candidato a MCSE debe tener al menos un año de experiencia en las siguientes áreas:

  * Implementación y administración de un sistema operativo de escritorio
  * Diseño de una infraestructura de red ”

  Em sembla que no tel donaran 😛

 2. Aham, estar treballant en aquest lloc equival a la formació que ens està sent impartida! Teòricament (ho remarco), equivalent a 3 anys d’experiència. Els requisits són aquests.

  Tot i que aquestes webs són les de “latam”, Latino América i hi ha explicada la versió de Windows Server 2000. Nosaltres (l’Albert i jo) cursem la de 2003 directament. Els exàmens d’aquesta llista ara són una mica diferents. La pregunta és… què passa si has estat en una xarxa amb més de 26.000 usuaris o més de 150 seus físiques?

 3. Quina poor xD. Buenu buenu espero que en treiem el first i el mcse! a mi encara em queta una recuperació de fisica, Sort del professor particular ^^.

  Dons vinga en veiem!

 4. Vaia tela amb mocosoft…
  Aquest títol el donen pagant i ja està. 😛
  26000 usuaris… 150 seus físiques…
  Sense comentaris!

Añade tu opinión

*

*