Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Per què les coses són com són i no d'una altra manera?
Johannes Kepler

S’han acabat les classes

Por Enric el 13 de June de 2007 en Uncategorized

Digueu-me original pel títol, i criticeu la meva temporal abandonada del blog, que això no pot ser!

Doncs ara ja sí, plantufat a la cadira, amb el coll ben alt amb una mà sobre el ratolí, l’altre sobre el teclat i respirant tranquilament, puc dir que ja estic.

Després de 4 dies d’examens, amb 2 exàmens diaris hem aconseguit, cal dir que no tots, estar tranquils d’una vegada per totes. Aquest estiu serà una mica duret pel tema d’examinar-se del first certificate (dissabte que ve, i el següent divendres), d’examinar-se dels 7 examens (o almenys uns quants) del MCSE i d’adelantar bastant el Treball de Recerca (està en 4a posició a la columna “del.icio.us tags” a l’esquerra , que per cert faig una calculadora digital.

Esperem que apartir d’ara pugui escriure més, i ànims als que estan en recuperacions. Força i endavant!

gorro-graduacion.jpg

Comentarios

 1. “Un candidato a MCSE debe contar al menos con un año de experiencia en la implementación y administración de un sistema operativo de red en un entorno de las siguientes características:

  * De 200 a 26.000 usuarios
  * De 5 a 150 sedes físicas
  * Servicios y aplicaciones de red habituales: archivos, impresión, bases de datos, mensajerías, servidor proxy o servidor de seguridad, servidor de acceso telefónico, administración de escritorios y hospedaje Web
  * Conectividad, incluida la conexión de oficinas y usuarios remotos a la red corporativa y la conexión de redes corporativas a Internet

  Además, un candidato a MCSE debe tener al menos un año de experiencia en las siguientes áreas:

  * Implementación y administración de un sistema operativo de escritorio
  * Diseño de una infraestructura de red ”

  Em sembla que no tel donaran 😛

 2. Aham, estar treballant en aquest lloc equival a la formació que ens està sent impartida! Teòricament (ho remarco), equivalent a 3 anys d’experiència. Els requisits són aquests.

  Tot i que aquestes webs són les de “latam”, Latino América i hi ha explicada la versió de Windows Server 2000. Nosaltres (l’Albert i jo) cursem la de 2003 directament. Els exàmens d’aquesta llista ara són una mica diferents. La pregunta és… què passa si has estat en una xarxa amb més de 26.000 usuaris o més de 150 seus físiques?

 3. Quina poor xD. Buenu buenu espero que en treiem el first i el mcse! a mi encara em queta una recuperació de fisica, Sort del professor particular ^^.

  Dons vinga en veiem!

 4. Vaia tela amb mocosoft…
  Aquest títol el donen pagant i ja està. 😛
  26000 usuaris… 150 seus físiques…
  Sense comentaris!

Añade tu opinión

*

*