Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Viure sense filosofar és, propiament, tindre els ulls tancats, sense tractar d'obrirlos mai.
René Descartes

Per tots aquells diumenges avorrits

Por Enric el 20 de May de 2007 en Uncategorized

Serà que no heu passat algun diumenge “sentats a la boring room“. Apart de molts dies que hi ha feina, deures i altres coses, els diumenges solen ser uns dies molt calmats. Tant que a vegades resulten pesats. Ens queixem per tot, quan tenim molta feina, quan hi ha massa calma… Com som! Us deixo amb una cançó i un fragment de la seva lletra. Però podeu veure la lletra completa aquí.

I’m sitting here in the boring room
It’s just another rainy Sunday afternoon
I’m wasting my time
I got nothing to do
I’m hanging around
I’m waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

Cançó: Lemon Tree, Grup: Fool’s Garden

Apreta play per començar:
aburrit.gif

Que ningú s’atraveixi a dir que aquesta entrada s’assembla a una típica entrada de qualsevol fotolog! Adelanto un manifest contra aquesta plataforma, o xarxa social.

Comentarios

 1. Si treus un Manifest en contra del Fotologuisme o dels MySpaces ja tens la primera firma tant de particular com segurament d’entitat 😛

 2. Yuhu! Suposo que del gegant “MySpaces” ja deu haver-hi força cosa escrita. Però el que ens afecta (almenys a mi) més directament és l’efecte fotolog. Sort que els Live Spaces (sí, els de Microsoft i MSN) no han tingut gaire èxit, podriem haver acabat malament.

  Uf, mira, ja s’ha acabat el diumenge!

 3. Enriiiiiiiic!! m’agrada la cançó!! leleleeee ahir diumenge de comunió jooo jajaja
  Mmmm m’ha semblat llegir FOTOLOG perkii jajaja /anna_rosich xDDD

  Fins dissabte Enriiiiiiiiiiiic(K)

 4. Maleïts fotologgers, els link ja està en el nom! T’he “desmuntat” el que havies posat al missatge :p Ens veiem Anna! A veure si la preparació per escòcia segueix amb tanta potència.

 5. jejej Enriiic, hooooola! per casualitat passava per aquí…lalala…(8) encara no has canviat l’errada. “aburrit” s’escriu amb V i O jijijij.
  (m’és difícil pensar que escriure, joo)
  que vagi molt bé, i ja saps!

Añade tu opinión

*

*