Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La labor del profesor no es demostrar lo que sabe, es transmitirlo.
LasMatematicas.es

Les coses perdudes i la lògica

Por Enric el 15 de May de 2007 en Uncategorized

Tots haureu sentit alguna vegada el comentari de “Les coses sempre són a l’últim lloc on les busques…” Doncs bé, si ens parem a pensar un segon aquesta frase, veurem que té una lògica aplastant: Jo no conec a ningu que després de trobar el que busca, continui buscant…i per tant, evidenment el que busca ho troba a l’últim lloc on busca..No?

Via Buscant a Wally, que ho havia vist a T’agrada l’escudella?

agulla-en-un-paller.jpg

“És com trobar una agulla en un paller” Dita popular

Comentarios

 1. Bones!! Jeje, ja he vist el teu comentari, però no entenc quin és el problema: Què vols dir dient que només puc citar blogs fent-ne un trackback :S? Jo crec que n’he fet a totes les publicacions copiades no??
  És que diria que no entenc el que vols dir, si poguéssis aclarirmo.. 🙂

  Apart d’això, felicitats pel blog, el trobo molt interessant. L’agrego a Favorits 🙂

  Ves passant pel meu si t’interessa 😉

  Adri

 2. Jo dec ser un espècimen en extinció. Quan em poso a buscar una cosa (la trobi o no) acabo endreçant tot el que he tocat o regirat de manera que el pròxim cop sàpiga on és tot, però no serveix de res, perquè igualment no trobo res després.

  Per cert, és veritat que no actualitzo el meu bloc, però és que el tinc apartat perquè he de començar el treball de recerca i faré un bloc, ja posaré una entrada nova al bloc actual per indicar-ho i ja donaré més informació.

 3. HEY! Konnichi wa! jaja, jo directament ni la trobo! I si per casualitat la trobés…segur que la tornaria a perdre, de manera que sempre tindria el mateix problema! xd sóc un desastre! xD
  (al cap de tant de temps la senyora Soler ha tornat a aparèixer per aquí…) jeje! Sayounara! 😀

 4. UO! no havia sentit mai aquesta frase! m’agradaaa 😀 I sí, té una lògica aplastant

  [haver de] xD

  Petons Enriiiic!

Añade tu opinión

*

*