Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Viure sense filosofar és, propiament, tindre els ulls tancats, sense tractar d'obrirlos mai.
René Descartes

El paper de vàter gegant

Por Enric el 11 de May de 2007 en Uncategorized

És molt trist haver de parlar de paper de vàter, però encara ho és més fer-ho més d’una vegada en un mateix blog.

Coneixeu els simpàtics gossets de la companyia Scottex? Són molt bonics, molt simpàtics i desperten moltíssims “ai, que monos!“, però darrera seu guarden una estratègia per conquerir el món.

gos-scottex.jpg
Inofensiu gosset de Scottex

Doncs.. de tant fer créixer el paper de vàter… Mireu què han aconseguit:

Ara el paper de vàter no cap al recipient!

Ara no digueu que això és una marranada. El paper és net, la marranada és una altra cosa.

Comentarios

 1. No si ja deia jo que aquest gossos tan mous no podien ser res de bo! D’Aquí poc segur que s’encarreguen de vendre “recipients encara mes grans” i així es forren! I segur que i fiquen algun xip per… bé es igual millor deixem-ho. Enric em sap molt de greu el que ta passat, t’acompanyo en el sentiment! Anim!!!

 2. A mi això del recipient també em passa!!!!! jajaja si esk els gossets akests tant monos no podien ser tant bons jajaja (encara que de monos si que ho són eh, no m’ho pots negar xD)

 3. Veieu, veieu. Vosaltres m’enteneu! Ja sabia jo que això era més important del que semblava…! Potser si Albert, veig que tens vista de futur. Lo del xip no m’ha quedat gaire clar i.. gràcies per acompanyar-me en els sentiments, crec que amb un bon tractament i amb temps podré superar-ho.

  Val, sí.. són “monos

 4. Ei, fa temps que no comentava, però que consti que segueixo visitant el Bloc (o blog), el que passa és que no tinc tant de temps.

  Quin millor article per tornar a comentar que aquest? Bé, anem al que interessa. Què és l’important, que el paper de vàter et surti més econòmic o que càpiga en el recipient? Jo ho tinc clar, primer la “pela”.

 5. Jajajajajajajajajajajajajajaja nose perque pero mestic pixan de riure jajajajjajajajjajaja xDDDD Que booooooo no hi cap jajajajajjajajaja xDD mare meva. Se suposa que fan aquest paper taaaan llarg perque “estalviis” una mica… Pero si asobre tas de comprar un nou recipient… pues nose! xD ajajajaj que bo, crec que es el post que mes m’ha fet riure (aixo si que es trist…)

 6. Wo, la “Davinxi pero en tia” (Erica) comenta a Enric.es! M’alegro que t’hagi fet tanta gràcia. És una d’aquestes coses que passen a tothom i ningú s’atraveix a comentar. Osti, ha causat sensació el post, pensava que tothom passaria. Dius que és el que més t’ha fet riure? Pfuá! 😀

  Darkdragoon, quant de temps! El que veig és que ja no escrius res al teu, eh! Home, no sé si han pujat el preu al fer-lo més gran. Tot i així, potser l’han mantenit. Els catalans, si és pel mateix preu i per molt que no hi càpiga, compraran el que té més quantitat.

 7. Esta muy bien el PERRO!!!!!!!!

 8. son mui monos

 9. yyyyyyyyyya

Añade tu opinión

*

*