Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Per què les coses són com són i no d'una altra manera?
Johannes Kepler

Proposta: diari crític local

Por Enric el 26 de April de 2007 en Uncategorized

Suposo que a algú se li haurà passat alguna vegada pel cap fer una espècie de diari, o zona semi-privada on es comentin coses del seu institut, o paranoies per l’estil.

No sé si us sona patatabrava.com, és una web on gent de moltes universitats penja per exemple, frases mítiques que diuen els professors, vídeos de xorrades, o simplement un lloc on trobar-se. Doncs… més o menys fer això però a petita escala. Si més no, explicar de tant en tant alguna cosa graciosa que passi, o alguna frase històrica dita per part d’algun alumne o professor. Això si, respectant a tothom. A qui li sembli bé… 🙂 Que aixequi la mà 😉

L’objectiu no és ferir a ningú, ni liar-la, fer res de dolent sinó… simplement passar-s’ho bé fora de l’escola. De moment, tothom qui vulgui colaborar-hi pot deixar un comentari i en poc temps, ja podrà fer-ho. Si hi hagués algun problema, s’intentaria arreglar-lo. Remarquem que l’objectiu no és rebelarse (no gaire) ni fer mal a ningú ni a la imatge de ningú. També podria haver-hi opció per a altres instituts… pot estar bé! Algun futur periodista a la sala?

paper-ball.jpg

Comentarios

 1. Dons crec que es una molt bona idea! Podria ser interessant un bloc on tothom pogués postejar el que vulgues (amb respecte clar!). Ànim Enric! i si necessites alguna cosa (excepte pujar dos-cents mil emoticonos o coses així) faré el que pugui!

  PD: Piu-Piu !

 2. hola enric.

  només volia saver kin programa es utilitza per posar aquesta veu en els videos ????

  per curiositat,per aixo l’he posat en el primer lloc que he trovat 😉

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3pW4wqm_Af4[/youtube]

 3. Akari!!!
  2 d'May del 2007

  Hola Enriic!

  “Aixeco la mà!” Em sembla una bona idea. jeje i esclar, hi col.laboraré encantada. Si et puc ajudar en alguna cosa… Ho faré amb molt de gust. Apa, sort!

 4. Caraiii.. mira qui ha comentat per aquí! Aquests de l’institut..! La idea avança lentament per l’Escola Pia de Calella, a veure si us poseu d’acord els del Bisbe Sivilla!

 5. Per cert, Jordi.. ho vaig utilitzar un dia i.. no me’n recordo! Escolta que en el fons de la veu se sent una veu fluixa dient… ****endooo, si desxifres aquest nom, és la web (busca-la a google) on et permet escriure un text i te’l llegeix. Si no ho trobes.. diga-m’ho que ho buscaré 🙂

  I.. com ja he dit, no és cap prorgama, jeje. Tot i que Windows porta incorporada una petita eina… Ves a Inicio, Panel de Control, Voz. Aquí podràs escriure un texte i, amb sort, te’l llegirà semi-decentment bé. Salutacions! Ens coneixem? Ja saps que pots tornar quan vulguis!

 6. seee visca el bisbeeeeeeeeee jajaja ^^
  si es fa, hi col·laboro 😛

 7. El que veig és que és difícil trobar gent que vulgui escriure una mica. Potser estaria bé fer-ho entre tots els de Calella!!! A més, es podria conèixer a gent! Algú s’anima? O.. ens anima? 🙂

Añade tu opinión

*

*