Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La labor del profesor no es demostrar lo que sabe, es transmitirlo.
LasMatematicas.es

Discurs Steve Jobs a Stanford

Por Enric el 24 de April de 2007 en Uncategorized

En aquest vídeo veiem a Steve Jobs donant un discurs als graduats de la universitat de Stanford a l’any 2005. Després d’escoltar-lo em vaig emocionar. Steve Jobs és el CEO (director) de Apple, empresa dels MAC, iPod i altres productes per deixar-ho clar, és a dir un important i influent personatge en l’actual societat. El seu discurs parla de que el van despedir de l’empresa al començament, parla de la vida i de la mort i… què millor que escoltar-lo?

Actualització: El vídeo estava en anglès, ara l’he posat en Espanyol. El que passa és que només l’he trobat separat en dues parts:

YouTube Preview Image

Parte 1 – Discurso Steve Jobs en la Universidad de Stanford en español

YouTube Preview Image

Parte 2 – Discurso Steve Jobs en la Universidad de Stanford en español

Añade tu opinión

*

*