Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La lotería es un impuesto voluntario para los que no saben matemáticas.
Anónimo

Exercici de l’examen de Dibuix Tècnic

Por Enric el 08 de March de 2007 en Uncategorized

Acabo de sortir de fer l’examen de Dibuix Tècnic (ja vaig dir que estic en setmana d’exàmens, és a dir una setmana que fem exàmens del que hem fet durant tot el trimestre de cada assignatura).

L’últim exercici (no per això més difícil) era un que ens donaven una figura en dièdric (cada cara dibuixada de forma “plana” i l’havíem de passar en 3 dimesions. Doncs bé, quan he tornat a casa m’ha vingut de gust representar-la en Autocad i.. aquí la teniu!

forma-dibuix-tecnic.jpg

La “dificultat” era dibuixar la part corba com una el·lípse, perquè si la mires en perspectiva no es veu una circumferència normal. Bé, coses de l’assignatura. Demà, a Filosofar!

Comentarios

  1. Wow! Qué bien te quedó -me imagino, ya que yo no tengo mucha idea :P-. Yo la tecnología la dejé en 3º de ESO, y no creo que vuelva. Es demasiado facilona. 😀
    Jaja, bueno, hasta otra!
    Besotes!
    Saludos,

Añade tu opinión

*

*