Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Quan les lleis de la matemàtica es refereixen a la realitat, no són certes; quan són certes, no es refereixen a la realitat.
Albert Einstein

Setmana d’exàmens

Por Enric el 07 de March de 2007 en Uncategorized

El primer dia Castellà i Català (que ja els he fet avui), demà Tecnologia Industrial i Dibuix Tèncnic, el Divendres Filosofia, un cap de setmana per “des“-estressar-nos (perquè relaxar-nos tampoc seria el més adeqüat) i Dilluns que ve seguim! Matemàtiques i Anglès, finalment Dimarts Física. Bé, era per fer memòria jo mateix, tampoc és que sigui significatiu l’ordre en el que les tinc, almenys per a tu :).

Jo a la primera setmana d’exàmens de Batxillerat estudiant Tecnologia Industrial (“avui” fa 3 mesos)

I… quan tot sembli calmat, i hagi anat a veure “El mètode Gronhölm” al teatre el 15 de Març (m’han dit que m’agradarà molt, tot i que ja sé de què va perquè vaig veure la pel·lícula), i hagi visitat el Cosmocaixa per dudodecavintèssima vegada (aproximadament) el dia 16 de Març, araixerà un monstre immens! Oh, el gegant Cangur!

El Cangur són unes proves de matemàtiques que organitza la Societat Catalana de Matemàtiques. Un exemple és un problema que vaig plantejar fa temps sobre el producte dels termes d’una successió i que crec que no vaig donar respostes. Recomano, a qui li interessi, resoldre’l sense llegir les pistes. I també assenyalo que és difícil de veure, però en realitat és fàcil. No cal saber gaire teoria i no es pot utilitzar calculadora, aquesta és l’única norma de la prova (vull dir el no utilitzar calculadora). Hauré de practicar més del que estic practicant ara, hauré de fer uns dies de clausura i intentar solucionar problemes, trobar nous mètodes… L’important és que serà entretingut i divertit! Per això ve el logo que està a la part d’adalt!

Comentarios

  1. […] Acabo de sortir de fer l’examen de Dibuix Tècnic (ja vaig dir que estic en setmana d’exàmens, és a dir una setmana que fem exàmens del que hem fet durant tot el trimestre de cada assignatura). […]

  2. jokin a.t.
    9 d'March del 2007

    bona sort!

  3. Ara ja han passat els que podien ser més difícils, sobretot d’estudiar: Català, Castellà, Tecnologia Industrial, Dibuix i Filosofia. Queden Matemàtiques i Anglès el dilluns i Física el dimarts. Vinga, vinga, vingaa!

  4. […] I com aquella foto que vaig penjar de jo estudiant per uns exàmens finals, l’Albert m’ha deixat una mostra de com tenia la seva taula de desorganitzada. Si és que és un cas! […]

Añade tu opinión

*

*