Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

Resultats Oscars 2007

Por Enric el 01 de March de 2007 en Uncategorized

oscars-2007.jpg

Una mica tard, però ho poso! A la matinada de Diumenge 25 (hora GMT +1) es va celebrar l’entrega dels coneguts premis de cinema. Per veure la llista de nominats a cada premi i el guanyador ho podeu fer a: HoyCinema.com. O seguir llegint… Millor pel·lícula – Infiltrados, Millor actor principal – Forest Whitaker (El último rey de Escocia), Millor actriu principal – Helen Mirren (The Queen), Millor director – Martin Scorsese (Infiltrados). Si, m’ha agradat com han estat repartits. Ben merescuts, tot i que Babel “només” s’ha endut la de Millor Banda Sonora. I l’òscar de maquillatge a “El laberinto del fauno” (no l’he vist), del que s’encarragava una companyia catalana.

Per cert, ja vaig parlar dels Globus d’Or i els òscars.

Añade tu opinión

*

*