Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és un silenciós diàleg de l'ànima amb ella mateixa entorn de l'ésser.
Plató

Resultats Oscars 2007

Por Enric el 01 de March de 2007 en Uncategorized

oscars-2007.jpg

Una mica tard, però ho poso! A la matinada de Diumenge 25 (hora GMT +1) es va celebrar l’entrega dels coneguts premis de cinema. Per veure la llista de nominats a cada premi i el guanyador ho podeu fer a: HoyCinema.com. O seguir llegint… Millor pel·lícula – Infiltrados, Millor actor principal – Forest Whitaker (El último rey de Escocia), Millor actriu principal – Helen Mirren (The Queen), Millor director – Martin Scorsese (Infiltrados). Si, m’ha agradat com han estat repartits. Ben merescuts, tot i que Babel “només” s’ha endut la de Millor Banda Sonora. I l’òscar de maquillatge a “El laberinto del fauno” (no l’he vist), del que s’encarragava una companyia catalana.

Per cert, ja vaig parlar dels Globus d’Or i els òscars.

Añade tu opinión

*

*