Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia molts cops no reporta res, però estalvia molt.
Johann Wolfgang Von Goethe

Carnaval 2007

Por Enric el 23 de February de 2007 en Uncategorized

Carnavaaal ,carnavaaaal! carnaval 2007!

El dissabte 17 de Febrer aquí a Calella es va celebrar el carnaval infantil i.. amateur. Per la tarda va ser quan els nens petits i els no tants petits intentaven transformar-se en algú o en alguna cosa que no eren. Doncs amb el cau, uns quants (bastants) vam tenir la fantàstica imaginació per escollir la disfressa de llapis. Concretament de “llapis vermell“. S’ha de reconèixer que va ser original, tothom entenia de què anaves, ara… estic segur que n’hi hagués hagut alguna altra millor. Aquí la teniu:

carnaval_llapis_vermell.jpg

A veure si algú posa una foto seva! Ah!, un detall pels de classe, a veure si us sona això ;-):

playboy_carnaval.jpg

Comentarios

  1. Eyyy ese lápiz rojo! Oye, no está nada mal. Qué pena que no me sacara ninguna foto, bueno sí, me saqué una al ojo xD pero ahí no se ve mucho. Ya te contaré como fueron las cosas. Y oye, muchas gracias por los coloretes, me quedaron genial.
    Bueno, muy chistoso 😉
    Saludos!

Añade tu opinión

*

*