Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia és l'amor a la saviesa.
Pitagoras

Un altre cap de setmana a la neu: Iglús

Por Enric el 09 de February de 2007 en Uncategorized

Amb el cau (encara no sé perquè als caps els feia tanta ràbia aquesta imatge de la campus, amb el logo de Windows) aquest dissabte (demà dia 9), anirem a la neu. Aquesta vegada no serà a fer snow (crònica 1 i crònica 2), com ja va passar fa unes quantes setmanes, ni tampoc seran tants dies. Només passarem una nit… això si, possiblement (ara, també difícil) dins d’un iglú que haurem construït nosaltres mateixos (fia-te’n tu…).

Es rumoreja que potser no hi haurà neu, i que a més com que hi van altres associacions, grups o com vulguis anomenar-los, hi haurà temps per fer-ne menys dels que necessitem i potser dormim a un lloc més segur.

Espero que tot vagi bé, que hi hagi prou neu i que no em trenqui res, que hi ha gent que té la mà trencada en fer snow i literalment. No per l’habilitat demostrada.

iglu1.gif

Construcció d’un iglú: part 1

iglu2.gif

Construcció d’un iglú: part 2

Hi haurà gent que en sap fer de veritat, això si, una mica si que anem amb compte.

Comentarios

 1. Venga ya, en serio vais a hacer un iglú vosotros mismos? ¡Es genial! A mí me encantaría. Suerte.
  Saludos,

 2. Que us ho passeu molt be fent iglús colla de desgraciats!! jo aquí amb la meva ma trencada :'( …

  Vinga ànim Enric amb el blog i a veure si puges les fotos de l’esquiada jaaaaaa!!

 3. Neeeen! Quin fret… xD i si se us cau a sobre mentres durmiu..? xD quina por… xD

 4. Yeahhh, hem sobreviscut! Si, si, si… hem dormit dins l’iglú 5 persones i estem sencers (encara que vam dormir una mica malament). Tothom sabia que en parlaria aquí, i… és que ho havia de fer :-D!

 5. Enric: una curiositat que he trovat (no te res a veure amb la neu) , pot ser per tú, gran especialista , no passa de ser una bretolada, pero per mí, novato que començo a entendre allò del fenòmen de la Web 2.0, és molt interessant. Espero que us agradi:

  http://www.youtube.com/watch?v=6gmP4nk0EOE

 6. Enriiic! jaja doncs si, l’iglú acabat i amb valents dormint-hi a dins! jo em vaig retirar a l’últim moment però sort perk sino haguessim dormit el doble de malament jaja

  Vinga vagi bé la setmanaa!

  Ens veiem el dissabte de llapis de colors! ueee jajaja

  PD: quan tinguis un momentet aviam si m’envies les fotus!:P si vols fes-ho pel hotmail!

 7. […] L’arxi-comentarista jokin a.t. em deia que havia trobat un vídeo que l’ha ajudat molt a entendre el concepte. Ara, si voleu llegir opinions d’algú bastant entès en el tema i que no és pas cap informátic, cap especialista en electrònica ni res d’això, us rerecomano (no hi ha cap error) mirar els articles de la web 2.0 d’en Reca, justament ell està fent el treball de recerca sobre el fenòmen dels blogs, o la repercussió mediàtica que tenen. […]

Añade tu opinión

*

*