Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Les matemàtiques són l'alfabet amb el qual Déu ha escrit l'Univers.
Galileo Galilei

Des de l’esquiada: Dia 2

Por Enric el 25 de January de 2007 en Uncategorized

Segueixo amb la cronica! Ahir vam aprendre bastants moviments, al menys el meu grup de snow, pero ens faltava acabar de pulir-ne alguns i aixo es el que hem fet avui. Fins i tot hem baixat una pista “vermella”. Fins dema!!

Comentarios

 1. Que bé!! Jo també hi vaig d’esquiada: surto el dia 28 i torno el 31, però el meu IES va a Pal-Arinsal (Andorra). Sort!

 2. Buff, em fa enveja que tothom marxi a esquiar, a nosaltres ens fan quedar estudiant (i amb exàmens) i el màxim que han fet ha sigut portar-nos a un taller de física a la UAB que vaig anar al divendres passat.

 3. Gravat amb video fent acrobacies! 😛

 4. Huhuhu acabo de veure aquest comentari nou i… vaig arribar divendres per la tarda. Acrobacies? M’aguantava.. em queia… m’aguantava… fins que al final vam baixar una pista “vermella” (els del meu grup, que erem els que vam començar sense saber-ne gens). Ja explicaré alguna cosa més, si trobo temps…

  Per cert, poca gent va portar la càmara a les pistes, per por de trencar-la.

 5. Wao! Jajaja, gracias por entrar en mi blog. La verdad, me quedé tremendamente sorprendida… ah, cambiaré lo del idioma en la descripción. ¿Cómo te has enterado de que puse un enlace? Jaja, que gracia…
  Bueno, la verdad es que respecto a los artículos, puede que en algunos fuera un poco arrogante, pero pasé por una etapa algo estúpida, menos mal que ya acabó todo.
  Y, por cierto, lo del cubo de Rubick es genial.
  Saludos,

 6. Olas Wapo!!!
  Gran Web eehh!!!
  A vera si posem les fotos de l’esquiada eehh, esta molt bb la web i el videoo del kub es LA OSTIAAAA!!!!
  Ets genial wapoo, ets el millor!!!

  TSTM WAPO!!!
  Mari Petonets!!!!

 7. Uh, uh, uh… una humanita! 😛 M’alegro que t’agradi i.. d’aquí poc parlaré de Grease, que sé que t’agrada!

Añade tu opinión

*

*