Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Las matemáticas poseen no sólo la verdad, sino la suprema belleza, una belleza fría y austera, como una tumba.
Bertrand Arthur William Russell

Sortida a la neu: Esquiada 2007

Por Enric el 23 de January de 2007 en Uncategorized

Està classificat a personal, així que si no vols seguir i l’únic que vols és un “manual” per aprendre snow, entra aquí.

Doncs res, que amb l’escola marxem de demà dimecres 23 de gener fins al divendres a esquiar a La Molina. I si, si que hi ha neu! La professora de Dibuix Tècnic ens ha amenaçat (en broma, clar) de que no ens trenquéssim res entre les mans i les espatlles 😉 i espero que així sigui, i que no tingui cap altre tipus de lesió.

Doncs.. podíem escollir entre snow i esquí, i jo he escollit snowboard. Ja seguiré explicant alguna cosa més quan torni, fins llavors (divendres), estaré absent!

snowboard.jpg

Comentarios

  1. WooOooOoo quina sort que tens!!
    Aixo, aixo, ves amb compte… xD

  2. […] Amb el cau (encara no sé perquè als caps els feia tanta ràbia aquesta imatge de la campus, amb el logo de Windows) aquest dissabte (demà dia 9), anirem a la neu. Aquesta vegada no serà a fer snow (crònica 1 i crònica 2), com ja va passar fa unes quantes setmanes, ni tampoc seran tants dies. Només passarem una nit… això si, possiblement (ara, també difícil) dins d’un iglú que haurem construït nosaltres mateixos (fia-te’n tu…). […]

Añade tu opinión

*

*