Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La filosofia molts cops no reporta res, però estalvia molt.
Johann Wolfgang Von Goethe

Globus d’or i Oscars 2007

Por Enric el 18 de January de 2007 en Uncategorized

oscar-award.jpgCom a la majoria d’àrees d’aquest món, un bon treball mereix una bona compensació, i en aquest cas més que econòmica. Les bones millors pel·lícules reben a Espanya els premis Goya i, a Amèrica, els Globus d’or (web) i els Oscars (nominats edició 2006).

Com sabreu, hi ha diferents premis: Al millor actor, al millor guió, a la música, direcció, efectes especials… però del que vull parlar jo és de l’oscar a la millor pel·lícula estrangera. Ahir, en un debat familiar sobre cinema (si, és una de les meves aficions. M’agrada el cine!) va sortir la pel·lícula “Banderas de nuestros padres“, amb un director que no sé ni si cal anomenar. Si, Clint Eastwood. I a la producció, apart d’ell mateix, hi tenim a l’alta figura del cinema Steven Spielberg.

No l’he vist, la de “Flags of our fathers“, però no em cap la possibilitat de que sigui dolenta. Llavors es creu que no serà més que una altra pel·lícula “competint” pel premi, però no. És una pel·lícula que es considera anglesa (de la Gran Bretanya) i, per tant, estrangera. Com que només hi ha un premi a millor pel·lícula estrangera (estrangera referint-se a no americana) està clar que se l’emportarà. Bé, i tot aquest rotllo per això? No, és que una pel·lícula espanyola d’Almodóvar (Volver) i una altra alemana cuyo-nombre-no-recuerdo tenien possibilitats.

steven-spielberg-i-clint-eastwood.jpg banderas-de-nuestros-padres.jpg
Per l’esquerra: Steven Spielberg, Clint Eastwood // Fotograma de “Banderas de nuestros padres” i famosa fotografia
equipo-volver-almodovar.jpg volver-almodovar.jpg

Equip de “Volver” després dels 5 guardons a la nit del cine europeu // Cartell de “Volver

A l’Steven i al senyor Eastwood no els ve d’un oscar més, i el que està clar és que serà per a ells. No en tinc cap mena de dubte, i si no… ja ho veurem d’aquí a uns dies. També haig de reconèixer que en principi no hagués anat a mirar Volver, i estic segur que al cine no ho faré. És curiós com hi ha veritables genis del cinema (o que tenen molts diners…).

Comentarios

 1. Joder, Enric, menudo pedazo de blog tienes. Y encima con “punto com” y todo.
  Ahora sigo leyendo (leyendo a medias, no entiendo del todo el catalán) tu bitácora.
  Un saludo.

  He llegado desde el blog de Albert Lladó.

 2. Nada, es un placer que me visites. Y gracias por lo de “pedazo de blog” 🙂 Yo lo considero como algo personal, pero como es normal… me gusta que la gente me lea.

  Saludos!

 3. Ara estava miran channel nº4 (no se com puc estar miran aquest programa…) i he vist que la penelope cruz sera la primera actriu española que anira als Oscars o algu axi..quin desengany xD jo em pensava que la primera actriu española en guanyar un Oscar seria jo! xD

 4. Ya no te veo por el Messenger.

  Debes estar en busca y captura o algo. 😛

  Saludos.

 5. estos oscars an sido una mierda hubiera tenido k ganar jo

 6. […] Per cert, ja vaig parlar dels Globus d’Or i els òscars. Sin comentarios + […]

Añade tu opinión

*

*