Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Si el teu experiment necessita estadística, n'hauries d'haver fet un de millor.
Ernest Rutherford

Nintendo Wii

Por Enric el 05 de January de 2007 en Uncategorized

wii.jpg

Nintendo Wii

Mira-la ella, la Nintendo Wii. Està esgotada a tota Europa. No és que sigui molt de consoles, de fet només tinc les primeres, de quan era petit. Però la Wii em fa gràcia. I a qui no? La vaig provar a casa de l’Arcadi, un amic que ara deu estar perdut per Tailàndia, i em va fer moolta gràcia. Per qui no ho sàpiga, té un comandament (que no mando) que segons tu el mous (per l’aire) a la tele es va movent igual! En quant als gràfics no és gran cosa, no suposa cap millora, però si que és molt més divertit que la resta.

A més, la pots utilitzar per veure fotos, escoltar música, llegir les últimes notícies a Internet… I una cosa que em va fer molta gràcia és que la consola, en alguns jocs es podrà conseguir que es conecti a internet per mirar quin temps fa a la zona on estàs i ambientar el clima del jocs en el real. Osigui que si a la teva ciutat plou, al joc també. No sé si és una llegenda urbana, però és curiós.

Hi ha uns vídeos força divertits, però també molt comercials, de l’experiència Wii que en diuen. Els podeu veure fent clic a l’anterior enllaç.

Doncs res més, que és la que m’ha atret més de les que estan en guerra. Si a algú l’interessa saber com van les ventes, aquí sota ho podeu veure, i està força actualitzat:

Comentarios

  1. Als números de la XBOX 360 hauria de posar que va sortir molt abans, i al de la PS3 que va tenir problemes per sortir a Europa (de fet, no sé si ja ha sortit o encara no). Jo també sóc partidari de la Wii, hi vaig jugar i és tan real que impressiona, i que fins hi tot una persona que no la ha provat mai pot guanyar a un que hi juga sovint (ho dic per experiència pròpia).

  2. Tens raó, i crec que la PS3 encara no ha estat a Europa.

    Si tu eres el que no hi havia jugat mai tot té explicació… tu segurament ho portes a la sang

  3. XD, Com cuides als teus lectors, eh? Sí, era jo que no hi havia jugat mai, i vaig guanyar un partit de tennis (bé, dos), la vaig anar a provar a casa d’un amic a l’hora del pati.

  4. Ui, que s’ha ofès en Darkdragoon! Jo quan la vaig provar l’amic només tenia un comandament (mando). I com es veu? La pantalla es parteix en dos verticalment, hortizontalment… o com va?

  5. No, si no estava ofès, està bé que cuidis els lectors XD.
    La pantalla no es parteix en dos, almenys al joc que vaig jugar jo, era un partit de tennis vist des de l’aire. I també vaig provar el de bitlles (un altre triomf, primera tirada i Strike (amb molta sort)), i aquí anava per torns. Aquí acaba la meva Wii-xperience, però com a fan de Nintendo (sí, últimament en sóc fan ja que no m’agrada la XBOX, i la PS és molt cara i a més ha deixat fugir tots els jocs bons que tenien) estic segur que a altres jocs multijugador (ja sigui de disparar, de cotxes…) la pantalla es partirà, i generalment Nintendo la parteix pel mig de manera que a dalt hi jugui el primer jugador i a baix el segon.

Añade tu opinión

*

*