Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
e^(pi*i)+1=0
Euler

iPod

Por Enric el 05 de January de 2007 en Uncategorized
ipod-red.jpg
iPod nano vermell (Special Edition)

Quan es parla de la compra d’un iPod sempre es té un dilema sobre quin escollir, si es té clara la capacitat ja és un gran pas, però el color representa un gran problema. I això mateix li va passar a l’Erakkia, una blogger (blocaire, d’acord…) de Calella que vaig trobar a la Bloggeria 3.0. (per cert, t’he trobat algun dissabte).

ipod-nano-mesures.pngEntres a la Apple Store (botiga d’Apple) i et trobes amb tots aquests colors, amb diferents capacitats i tant variats preus. La veritat és que és força car pel que és. Però molt bé, el tràmit és ràpid i segur (com era de suposar). I, a més, pots demanar que t’hi facin una inscripció en làser. Jo he posat:

Enric S. Cusell

www.enric.es

Així que si algun dia en trobeu un amb això a darrera ja sabeu, és meu :).

Vaig estar dubtant entre aquest blanc-platejat-grisós de l’esquerra i el vermell que surt adalt, ben gros… i al final m’he quedat amb el blanc (o platejat) de 4Gb. Bé, no ho sabré fins demà pel matí, quan hagi obert els regals i.. esperem que si.

Comentarios

 1. Aish, a mi sempre m’ha fet ràbia tot el que sigui Apple.. no em demaneu el perquè, no he aconseguit trobar motius de prou pes com per justificar-me.. però em fan ràbia..
  Per això vaig subvencionar-me aquest:
  http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107
  I de color gris. Una meravella ^^

 2. Jo volia un iPod, però com a mínim de 20 Gb de capacitat, comprensible si tens en compte que tinc més de 6 Gb de música i que volia que fos MP4. Al final vaig decidir comprar-me un monstre, podríem dir que d’una gamma superior, que es diu Archos Gmini 500, de 40 Gb.
  http://www.archos.com/products/video/gmini_500/index.html?country=global&lang=en
  La veritat és que estic força content de la meva tria, ja que, tot i que és força gros, la pantalla s’ho val.

 3. mestressa a mi els productes de Apple m’han agradat pels seus acabats i tot això. Són ben simples inclús “elegants”. És diferent el que em semblen els MAC (segurament perquè no hi estic acostumat). Sóc força Windows’ero (si em sentís en Reca!!). Bé, la meva història és que el mòvil em servia de mp3 però, clar, em gastava bastant més la bateria… Llavors necessitava un reproductor petit i tal… La veritat és que el teu té més capacitat i la pantalla segur que és millor. Però ja m’està bé!

  I Darkdragoon> quin ensurt (vaya susto) quan ho he vist. 😛 Vull dir que a la web que has passat sembla una càmara de fotos. Doncs el mateix et dic i que segur que el vostre no us fa instalar el iTunes (per què posen la segona lletra majúscula?)

 4. I Pod, I Tunes, ho fan per separar les paraules, representa que es una i de Jo la primera. El meu fa instal·lar algunes coses també, no et pensis, però venen dintre, no cal ni CD ni descarregar res, i a més fa servir el Windows Media Player, que és el que estic més acostumat jo, tot i que m’han dit que l’iTunes és millor.

 5. […] Edito: Aprofitant que estava allà vaig fer unes fotos amb el mòbil que poso a continuació. Que ningú les utilitzi com excuses per acusar-me de pometes, siusplau! […]

Añade tu opinión

*

*