Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Hi ha alguna cosa més important que la lògica: la imaginació.
Alfred Hitchcock

Bon any nou 2007!

Por Enric el 05 de January de 2007 en Uncategorized
any-nou-2007.jpg

Bon any nou 2007!

Espero que tots hagueu sobreviscut al raïm, o al que hagueu menjat. Jo he menjat lacasitos, i ho porto fent fa temps. És perquè mai m’ha agradat el raïm. Doncs res més, espero que tingueu molta sort i tot això que es diu. Ah, espero que portéssiu roba interior vermella, perquè diuen que fa que tot vagi millor durant l’any :). (pels supersticiosos).

unno-home-vermell.jpg unno-dona-vermell.jpg

Per cert, què té d’interessant el nombre 2007? Pff.. que és 223x3x3? I no és un nombre primer, aveure quin serà el pròxim any primer…!

Añade tu opinión

*

*