Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
No considerarem miraculosa cap experiència que puguem tenir, sigui la que sigui, si mantenim una filosofia que exclou el sobrenatural.
Clive Staples Lewis

Bon any nou 2007!

Por Enric el 05 de January de 2007 en Uncategorized
any-nou-2007.jpg

Bon any nou 2007!

Espero que tots hagueu sobreviscut al raïm, o al que hagueu menjat. Jo he menjat lacasitos, i ho porto fent fa temps. És perquè mai m’ha agradat el raïm. Doncs res més, espero que tingueu molta sort i tot això que es diu. Ah, espero que portéssiu roba interior vermella, perquè diuen que fa que tot vagi millor durant l’any :). (pels supersticiosos).

unno-home-vermell.jpg unno-dona-vermell.jpg

Per cert, què té d’interessant el nombre 2007? Pff.. que és 223x3x3? I no és un nombre primer, aveure quin serà el pròxim any primer…!

Añade tu opinión

*

*