Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Hi ha alguna cosa més important que la lògica: la imaginació.
Alfred Hitchcock

Pel·lícula: Cars

Por Enric el 22 de December de 2006 en Uncategorized

Avui per la nit miraré la pel·lícula Cars, que ja vaig veure al cine però em va agradar. Un 10 en quant als “gràfics” en tres dimensions.

cars-rayo-mc-queen.jpg
Rayo McQueen, el protagonista

Si vols veure el trailer, mira’l a la web oficial de disney. Té molta història d’aliances entre empreses, per exemple els dissenyadors són de Pixar, els mateixos que van fer Toy Story, Buscando a Nemo…, empresa de la qual Apple té una important part. Una gran obra mestre, si senyor! I aqui tens la fitxa tècnica de cars.

Actualització: Recomano que mireu (o almenys li feu un vistasso) a aquesta espècie de documental titulat: Cómo se hizo Cars (Disney/Pixar). No és el “Making off” que jo vaig veure però està força bé.
[tags]rayo, mcqueen, cars, disney, pixar, apple, film, pel·lícula, pelicula, cine, 3d[/tags]

Comentarios

 1. ei tiu,, no ets una miqueta grandet tu per mira aquestes pelicules,,

 2. Huh, si… si. I m’estranyava que ningú ho hagués dit abans. Però sempre m’han agradat les animacions de Pixar. (i més des de que vaig veure una presentació de la seva empresa, quin xollo això d’anar per “l’oficina” amb patinet, tenir futbolins i… pfua!). Res, recomano que mireu el video que he posat a l’actualització de l’entrada: Cómo se hizo Cars (Disney/Pixar).

  *pel·lícules 😉

 3. […] Opinió i crítica La veritat és que va estar força divertida, per canviar una mica d’estil, però no la veuria dues vegades. Vaig trobar el final una mica massa disney pel bé que anava la peli i vaig al·lucinar en algun moment que vaig veure aigua en 3d, trossos de pa en 3d o els pèls de la rateta. Semblaven del tot reals, però apart d’això no m’ha semblat que hi hagi hagut cap millora super-espectacular com la que va representar Toy Story o Cars. […]

 4. i think its a awsome picture………………… not ha ha ha ha

 5. soi sebastian tngo 3años i me encanta el rayo e vidto la pelicula como 100 vese soi su franz me enkanta me gutaria subirme jajaj ya eso

 6. es una pelicula genial y ami hijo le facina ese carrito

  es lo mejor de pixar

 7. Sebastián
  5 d'March del 2009

  me gusta mucho el rayo y veo muchas veces la peli y kiero un rayo para mi solito

 8. me gusta mucho el rayo y tengo toda su coleccion

 9. esta fotoesta super chida pongan mas

Añade tu opinión

*

*