Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
La geometría és l'art de pensar bé, i dibuixar malament.
Poincaré

Bones festes: Nadal i fi d’any

Por Enric el 22 de December de 2006 en Uncategorized

boles-nadal.jpg Molt bones festes a tothom. Com que la loteria de nadal no us deu haver tocat, igual que a mi (bé, perquè no n’havia comprat). Qui celebri el pare noel, el cagatió (typical catalan) o els reis, desitjo que rebin tots els regals que esperen, que ningú s’obsessioni amb el menjar ni per massa ni per massa poc i que intenteu fer feliços a tanta gent com pugueu.
Deixant a banda la crítica d’engany comercial que tant se sent últimament, s’ha de reconèixer que és un temps on gran part de la gent està feliç per poder-se reunir amb la família, amb amics o amb qui sigui! Listen and surf, babe!

Comentarios

  1. Bon nadal Enric!! I que els reis et portin moltes visites al blog! xD

  2. Buff, jo no he pogut evitar caure en la temptació i he “nadalitzat” el meu bloc també XD. Queda cutre, però és igual.

  3. Jajaja vaig a mirar-ho inmediatament!

  4. […] El cub de Rubik és una joguina força coneguda, segurament tots la coneixeu. Doncs aquest nadal (en realitat els reis) m’han portat un cub de Rubik tradicional, 3×3×3. El va inventar l’escultor i arquitecte Erno Rubik l’any 1974 i va estar de moda durant l’època i també durant força temps. Actualment hi ha diferents models apart del 3×3×3. El 4×4×4 i el 5×5×5 són els “més” populars, però n’hi ha fins a 11×11×11 si Google no falla. Doncs ara jo volia veure què tal. […]

  5. ES GUAI

Añade tu opinión

*

*