Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Per què les coses són com són i no d'una altra manera?
Johannes Kepler

Introducció: Com fer un blog o una web

Por Enric el 21 de December de 2006 en Uncategorized

Hi ha maneres de fer-lo, gratuit, segur que us serà molt fàcil començar a www.blogger.com i tenir (elquevulguis.blogspot.com, però hi ha gent que prefereix tenir-lo més seu elquevulguis.com, per exemple).

“Però Enric, i com has fet per tenir una pàgina web així? (volent dir blog) Però això deu valer molts diners i deu ser molt difícil oi?”

Doncs… no. Abans de res dos conceptes claus explicats d’una manera molt senzilla:

  • Domini – És un seguit del letres (nom) amb una extensió (.com, .es, .org…) que la gent utilitza per accedir a una web.
  • Servidor – El lloc on, realment (osigui tècnicament), aquest domini els porta. El lloc on s’emmagatzema la pàgina web (o blog).

Per exemple, el meu domini és enric.es. Quan es parla tècnicament de dominis es poden estalviar les “www.” i el meu servidor és: 69.93.244.2. Com podeu veure, ningú seria capaç d’aprendre’s els números (servidors) de totes les pàgines web que visita.

internet.jpg

Comentarios

  1. Has olvidado Dungeons acaso? es mucho más fácil que Blogger 😉

Añade tu opinión

*

*