Enric.es - Enric Sanchez Cusell

AVÍS: El blog no s'actualitza des de 2008, jo, l'Enric, ara (2011) estic estudiant quart de Llicenciatura de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UPC de Barcelona i tinc 20 anys. Tant de bo alguna cosa del que hi hagi us sigui d'utilitat. Enric Cusell Sanchez

Blog personal de l’Enric Sánchez Cusell, i ara amb fotos
Viure sense filosofar és, propiament, tindre els ulls tancats, sense tractar d'obrirlos mai.
René Descartes

Imatges 3d

Por Enric el 21 de December de 2006 en Uncategorized

3d-glasses.jpgCreus que és impossible veure una imatge en 3D sense portar aquelles ulleres i, a més, fer-ho a la pantalla d’ordinador? Doncs no és impossible! Aquí pots veure un dinosaure 3D, i moltes altres imatges.

Comentarios

  1. […] Avui per la nit miraré la pel·lícula Cars, que ja vaig veure al cine però em va agradar. Un 10 en quant als “gràfics” en tres dimensions. Rayo McQueen, el protagonista […]

Añade tu opinión

*

*